۲ آذر ۱۳۹۲، ۱۰:۱۲

بهره مندی از نظرات نخبگان در دستگاه های اجرایی ضروری است

بهره مندی از نظرات نخبگان در دستگاه های اجرایی ضروری است

قزوین- خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین گفت: بهره مندی از نظرات نخبگان و اندیشمندان در دستگاه های اجرایی ضروری است.

محمدحسین شفیعی ها در گفتگو با خبرنگار مهر، بمناسبت هفته پژوهش درباره اهمیت این موضوع اظهارداشت: پژوهش از جمله راه های تاثیرگذار در نوآوری برای هر مجموعه و دستگاهی است که البته اداره کل فرهنگ ارشاد اسلامی استان قزوین نیز از این امر جدا نیست.
 
وی با بیان اینکه باید از نظرات نخبگان و اندیشمندان بهره برد افزود: باید به بحث پژوهش در حوزه گسترده مسایل فرهنگی، هنری و دینی بپردازیم.

شفیعی ها بهره گیری از نقطه نظرات نخبگان و اندیشمندان را در این حوزه جدی دانست و بیان کرد: در هفته پژوهش سال جاری تصمیم بر این است تا گام آغازین را در این عرصه محکم و جدی برداریم.

وی یادآورشد: هفته پژوهش با سه رکن اصلی فرهنگی، هنری و دینی با محوریت مقالات دینی، مقالات فرهنگی و مقالات هنری در سطح استان برگزار می شود.
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین گفت: با فراخوانی که در سطح استان انجام شده امید آن را داریم که با استقبال قابل قبول پژوهشگران استان مواجه شویم که منجر به جمع آوری مقالات متعدد و تحول بخش خواهد شد.

وی، به داوری مقالات اشاره کرد و اظهارداشت: مقالات پس از جمع آوری، بررسی و داوری شده که نتیجه آن در هفته پژوهش هر روز در یکی از شهرستانهای استان همراه با مرکز استان اعلام خواهد شد.

کد خبر 2180406

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha