پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ آذر ۱۳۹۲، ۹:۲۸

جعفری مطرح کرد:

3500 هکتار شالیزار در املش وجود دارد/اقتصاد منطقه متکی به کشاورزی

3500 هکتار شالیزار در املش وجود دارد/اقتصاد منطقه متکی به کشاورزی

املش – خبرگزاری مهر: فرماندار املش از وجود سه هزار و 500 هکتار شالیزار در این شهرستان خبرداد و بر ضرورت تامین آب کشاورزی برای مردم این منطقه تاکید کرد.

مهدی جعفری  در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت انهار، آب بندان ها و سر دهنه سازی رودخانه ها شهرستان املش اشاره کرد و افزود: اقتصاد املش  متکی به کشاورزی است دلیل این مدعا وجود سه هزار و 500 هکتار اراضی زیر کشت برنج، پنج هزار و 200 هکتار اراضی زیر کشت چای، هزار و 700 هکتار باغ فندق و 460 هکتار باغ گردو در سطح شهرستان است.

وی اظهارداشت: همچنین سالانه  55 تن عسل در املش تولید و همینطور روزانه  18 تن شیر در این شهرستان جمع آوری می شود.

فرماندار  املش گفت: شهرستان املش دارای هفت سردهنه رودخانه، 82 پهنه استخر با مساحت 155 هکتار،  100 کیلومتر انهار که از این میزان  29 کیلومتر نهر (کانال) اصلی  است.

وی در ادامه به وضعیت  لایروبی انهار، آب بندان ها و سردهنه سازی رودخانه ها برای شروع فصل زراعی جدید در منطقه  اشاره کرد و افزود: هم اکنون برای لایروبی انهار و استخر ها بهترین فرصت است منتها سردهنه سازی ها به دلیل وقوع سیلاب به زمان های پایانی سال موکول می شود.

وی اظهارداشت: از مجموع هفت سر دهنه چهار سردهنه دچاربحران هست، از مجموع 82 پهنه آب بندان این شهرستان  12 پهنه  به مساحت 30 هکتار به درستی قادر به ذخیره آب برای فصل زراعی نبوده باید مرمت و بازسازی شود همچنین از مجموع 29 کیاومتر کانال (نهر ) اصلی 10 کیلومتر نیاز به لایروبی جدی دارد.

کد خبر 2186797

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha