پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ آذر ۱۳۹۲، ۱۵:۲۴

گرجی:

رشته ماشین ابزار در مقطع دکتری در قزوین راه اندازی می شود/ 70 درصد فارغ التحصیلان دانشگاه علمی کاربردی مشغول کار می شوند

رشته ماشین ابزار در مقطع دکتری در قزوین راه اندازی می شود/ 70 درصد فارغ التحصیلان دانشگاه علمی کاربردی مشغول کار می شوند

قزوین - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه جامع علمی کابردی استان قزوین گفت: رشته جدید بهینه سازی ابزار ماشین افزار در مقطع دکتری در دانشگاه جامع علمی کابردی قزوین راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف گرجی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان در محل دانشگاه علمی کاربردی استان قزوین فعالیتهای علمی و پژوهشی این دانشگاه را تشریح کرد.

وی افزود: در راستای فعالیتهای فرهنگی باید تلاش کنیم تا آموزش های علمی در مسیر ارتقاء دانش و مهارت های دانشجویان و علم آموزان باشد و اگر فقط به آموزش تنها توجه شود غفلت کرده ایم زیرا در آینده به مدیرانی نیاز داریم که در کنار علم به تعهد، معنویت و مهارت هم آراسته باشند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین یادآورشد: در حال حاضر در رتبه بندی علمی در جهان در رتبه 16 و خاورمیانه در رده اول قرار داریم و در چشم انداز توسعه کشور قرار بود تا سال 1404 در رده 15 جهان و اول خاورمیانه قرار گیریم که با تلاش های انجام شده 15 سال جلوتر هستیم که نشان می دهد برنامه ریزیها موفق بوده است.

ارتباط دانشگاه با صنعت ضروری است

گرجی اظهارداشت: در شرایط کنونی ارتباط نزدیک صنعت با دانشگاه ضروری است و باید به گونه ای حرکت کنیم تا دانشگاهها و مراکز علمی به آزمایشگاه صنعتگران تبدیل شود که در این راستا نیازهای بخش صنعت باید به درستی شناسایی و آموزش ها بر همان اساس طراحی و اجرایی شود تا به اشتغال هم کمک کند.

این مسئول یادآور شد: از سال 70 برنامه ریزی کلانی شده تا ارتباط صنعت و دانشگاه و مراکز آموزش مهارتی تقویت شود که راه اندازی دبیرستانهای کار دانش و فنی و حرفه ای در این مسیر بوده است.

گرجی یادآورشد: دانشگاههای علمی کاربردی در سال 72 با همین هدف تاسیس شد که امروز بیش از 700 هزار دانشجو در 968 مرکز آموزشی در 31 استان کشور در 600 رشته در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد تحصیل می کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین اظهارداشت: در کنار فعالیتهای دانشگاهی، راه اندازی سازمان ملی مهارت و فناوری، در دستور کار دانشگاه قرار گرفته و با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سه زیر شاخه فعالیت خواهد کرد.

وی بیان کرد: زیر شاخه اول نظام آموزشی با تاکید فعالیت های مهارتی و فنی است که در این راستا آموزش نظری در اولویت نیست بلکه مهارتها تعیین کننده است و زیر شاخه دیگر تعیین صلاحیت است که با تصویب هیئت دولت تمام کارگروهای کاری در کشور به 10 کارگروه تعریف شده که افراد برای اشتغال باید یک رتبه داشته باشند و استخدام بر اساس یک نظام نامه تعریف خواهد شد و هیچکس بدون مجوز نمی تواند در دستگاههای اجرایی مشغول کار شود.

گرجی تصریح کرد: نظام نامه سوم احراز اشتغال است که تمام ویژگی ها و شرایط پست های مختلف دستگاههای اجرایی مشخص خواهد شد که دوفوریت آن در مجلس تصویب نشد اما در حال بررسی است.

برگزاری نمایشگاه اشتغال و کارآفرینی در قزوین

وی یادآورشد: به مناسبت هفته پژوهش که از 25 تا 30 آذرماه تعیین شده نمایشگاه تخصصی اشتغال و پژوهش در سرای سعدالسطنه قزوین برگزار خواهد شد.

گرجی بیان کرد: این نمایشگاه در 60 غرفه به مدت سه روز از 25 تا 28 آذرماه برپا می شود که تاکنون 30 شرکت و دستگاه اجرایی برای حضور در آن اعلام آمادگی کرده اند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین یادآور شد: در نمایشگاه امسال رشته های موجود دانشگاه علمی کاربردی به عنوان یک کلینیک کارآفرینی و اشتغال با حضور کارشناسان معرفی خواهد شد و خدمات مشاوره و مدیریت بهره وری و نکات فنی آن آموزش داده می شود.

وی افزود: برپایی مشاغل خانگی بومی استان در نمایشگاه در معرض دید علاقمندان و عموم مردم قرار خواهد گرفت که طرح کسب و کار بدون ایجاد مزاحمت برای واحدهای همجوار از آن جمله است.

این مسئول بیان کرد: در نمایشگاه پژوهشی امسال توانمندی های مراکز استان در زمینه های اشتغال عرضه می شود و تمامی دستگاه های مرتبط اعم از صنعت، کشاورزی و ادارات می توانند از این بازار اشتغال دیدن کنند و در صورت نیاز از ظرفیت موجود برخوردار شوند.

گرجی یادآورشد: ایجاد بازار اشتغال، بستر سازی برای ایجاد رشته های جدید، معرفی دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان و عرضه آموزش های مهارتی، معرفی مبتکران و مخترعان برتر مراکز دانشگاهی از دیگر اهداف برپایی نمایشگاه امسال است.

تشکیل کارگاههای آموزشی در نمایشگاه پژوهش

این مسئول فرهنگی یادآورشد: با تشکیل شش کارگاه آموزشی در سرفصل های: کارآفرینی در حوزه آی تی، حوزه صنعت ساختمان، کشاورزی، برق، الکترونیک و مکانیک با حضور متخصصان و کارشناسان زمینه حضور رایگان علاقمندان برای استفاده از اطلاعات این بخشها فراهم می شود.

وی بیان کرد: مراکز دانشگاهی جامع علمی کاربردی استان دارای امکانات و تجهیزات آموزشی بسیار مناسبی است که می تواند به راحتی و با کمترین هزینه در اختیار همه دستگاههای اجرایی قرار گیرد و مسئولان می توانند به جای ایجاد آزمایشگاه و یا کارگاه که هزینه های سنگینی دارد با مدیریت مناسب از این ظرفیت بخوبی استفاده کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین تصریح کرد: در شرکت نیرو محرکه، کارخانه های مهرام، لوازم خانگی، سازمانهای فنی و حرفه ای شهر صنعتی البرز تجهیزات کارگاهی و آموزشی بسیار مناسبی داریم که در کشور منحصربفرد است و پنج کارگاه بزرگ علوم و فنون این استان می تواند در اختیار همه افراد علاقمند به مهارت آموزی قرار گیرد.

22 مرکز علمی کاربردی با 14 هزار دانشجو

گرجی در خصوص وضعیت کنونی مراکز علمی کاربردی استان هم گفت: در حال حاضر 14 هزار و 322 دانشجو در 22 مرکز جامع علمی کاربردی استان در 90 رشته تحصیل می کند و تاکنون 19 هزار نفر نیز از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند.

راه اندازی رشته دکتری

وی از راه اندازی رشته جدید صنعتی در این دانشگاه هم خبر داد و اظهارداشت: با توجه به صنعتی بودن استان و نیاز بازار کار مقدمات راه اندازی رشته" بهینه سازی ابزار ماشین افزار" در بخش صنعت در مقطع دکتری در دانشگاه جامع علمی کاربردی قزوین فراهم شده است که می تواند بخشی از نیاز صنعتی استان به رشته را فراهم کند.
   
آموزش مدیریت خانواده

این مسئول گفت: یکی از آموزش های خوب در دانشگاه جامع علمی کاربردی آموزش مدیریت خانواده است امسال برای اولین بار در مقطع کارشناسی به صورت غیر حضوری برای بانوان و آقایان دایر خواهد شد.

گرجی تصریح کرد: برای این رشته محدودیت پذیرش دانشجو نداریم چون به صورت پودمانی تعریف شده و میزان شهریه نیز 90 هزار تومان برای هر ترم پیش بینی شده است.

70 درصد فارغ التحصیلان دانشگاه علمی کاربردی مشغول کار می شوند

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین در خصوص نقش این دانشگاه در ایجاد اشتغال دانشجویان آن اظهارداشت: بر اساس آمارها حدود 70 درصد دانشجویان این دانشگاه وارد بازار کار شده اند و در کنار این به ارتقاء سطح علمی کارکنان دولت که در این مراکز علمی تحصیل می کنند نیز افزوده شده است.

وی از ارائه تسهیلات بانکی به فارغ التحصیلان حوزه کشاورزی خبرداد و گفت: خانواده هایی که در بخش کشاورزی و صنعت اشتغال دارند فرزندانشان می توانند از آموئزش های رایگان دانشگاه برای مهارت آموزی برخوردار شوند که در این راستا تاکنون 40 نفر از فرزندان کشاورزان و دامداران استان در حال آموزش دوره های مهارتی هستند.

کد خبر 2192000

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha