پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ دی ۱۳۹۲، ۸:۲۴

بنی هاشمی در گفتگو با مهر:

بزرگترین مشکل پایتخت معنوی کشور کمبود آب و بافت فرسوده است

بزرگترین مشکل پایتخت معنوی کشور کمبود آب و بافت فرسوده است

مشهد – خبرگزاری مهر: نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر کمبود آب و بافت فرسوده جزء بزرگترین مشکلات در پایتخت معنوی کشور است.

هاشم بنی‌هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: کمبود آب و بافت فرسوده دو مشکل بزرگ پایتخت معنوی است که هر سال وضعیت بحرانی‌تر پیدا می‌کند طوری که هم اکنون در بخش بافت فرسوده به دلیل نبود اعتبار و در زمینه کمبود آب با استیصال و درماندگی مسئولان امر مواجه هستیم.

وی ادامه داد: این شهر سال‌های سال است که با این دو مشکل دست و پنجه نرم می کند و به نظر می‌رسد اراده‌ای ملی باید در پشت این گونه مسائل قرار بگیرد.

بنی هاشمی یادآور شد: در خصوص مشکل تامین آب مقرر شده تا رئیس جمهور به صورت ویژه بررسی‌ها و پیگیری‌های لازم را با توجه به زائر پذیر بودن این شهر و حل مشکلات کم آبی انجام دهد.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در حوزه بافت فرسوده نیز به خاطر نبود اعتبارات و عدم کمک های دولتی این پروژه دچار عقب ماندگی است.

وی عنوان کرد: پایتخت معنوی دومین کلانشهر مذهبی جهان است که دارای مشکلات ملی و فراملی بوده و تنها راهکار برای حل این مسائل کمک دولت و ارائه تسهیلات لازم است.

بنی‌هاشمی ادامه داد: یکی از معضلات اجرای پروژه نوسازی و بهسازی بافت فرسوده مشهد تامین منابع مالی است و تاکنون از منابع مردمی و بانک ها  استفاده شده، اما افزایش سرعت نوسازی بافت فرسوده نیازمند حمایت بیشتری از سوی است.

وی با اشاره به عدم علاقمندی سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در بافت فرسوده بیان کرد: عدم تمایل سرمایه گذاران در بازسازی بافت فرسوده به علت واقع شدن این پهنه در محدوده­ ها و مناطق محروم از دیگر معضلات بهسازی و بازسازی بافت­های فرسوده است.

کد خبر 2206946

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha