به گزارش خبرنگار مهر، علی فتحی عصر چهارشنبه در جلسه صندوق توسعه ملی که در محل سالن جلسات این سازمان برگزار شد گفت: طرح گاوداری شیری دو هزار راسی پگاه شهرستان الیگودرز در روستای سور در زمینی به مساحت 41 هکتار از عرصه منابع طبیعی احداث می شود.
وی ادامه داد: مراحل موافقت اصولی این پروژه دامپروری طی شده و پروانه تاسیس آن نیز صادر شده است.
فتحی بیان داشت: با اجرای این طرح علاوه بر تولید میانگین 50 تن شیر در روز به صورت صنعتی و تاثیر آن در تامین بخشی از گوشت قرمز استان برای 125 نفر اشتغالزایی مستقیم ایجاد خواهد شد.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشارزی استان لرستان با بیان اینکه پیش بینی اعتبار این طرح 400 میلیارد ریال از محل اعتبارات متمرکز صندوق توسعه ملی است افزود: این طرح هفته آینده ضمن تامین اعتبار به بانک عامل معرفی می شود.
مدیر عامل شرکت شیر پگاه لرستان نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از این طرح گفت: اجرای طرح گاوداری شیری دو هزار راسی در الیگودرز نقش چشمگیری در تولید شیر و گوشت استان دارد.
یاراحمدی در ادامه خواستار تسریح در آغاز عملیات اجرائی احداث این مجتمع تا قبل از پایان سال جاری شدند.
نظر شما