به گزارش خبرنگار مهر، آیین غبارروبی حرم و ضریح مبارک یاسر و ناصربن موسی الکاظم (ع) صبح شنبه همزمان با برگزاری همایش رابطین امر به معروف و نهی از منکر بقاع متبرکه درا ین بقعه با حضور جمعی مسئولان، روحانیون و ائمه جماعات، خدام امامزادگان و مردم مؤمن و ولایی شهرستان طرقبه شاندیز برگزار شد.
در این آیین باشکوه پس از تلاوت آیات قرآن مجید، مداحی اهل بیت عصمت و طهارت در فضائل امامزادگان(ع) اشعاری را قرائت کرده و به نوحه سرایی پرداختند و مردم و خدام حاضر در این آیین نیز اشک ماتم ریخته و غبار گناه را از جان خود پاک کردند.
پس از مراسم مداحی، نذورات مردم از داخل ضریح مطهر این امامزادگان واجب التعظیم خارج و توسط مسئولین مربوطه مورد شمارش قرار گرفت .
امامزادگان یاسر و ناصر علیهماالسلام به عنوان قطب معنوی این شهرستان محسوب شده که صحـن و ســرای آن هر روزه منزلگاه زائزان ارادتمند به خـاندان عصمت و طهارت است.
گفتنی است همایش یک روزه رابطین امر به معروف و نهی از منکر بقاع متبرکه استان خراسان رضوی با حضور معاون پیشگیری دادگستری خراسان رضوی همزمان با این مراسم درمحل تالار حکمت امام زادگان شروع شد.
نظر شما