پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ اسفند ۱۳۹۲، ۱۱:۳۲

حمید زاده:

نمایش‌های برگزیده کشوری در فستیوال "آهوانه" روی صحنه می‌روند/ اجرای "مهمان غار" در نخستین روز

نمایش‌های برگزیده کشوری در فستیوال "آهوانه" روی صحنه می‌روند/ اجرای "مهمان غار" در نخستین روز

مشهد - خبرگزاری مهر: دبیر اجرائی دومین فستیوال تئاتر کودک و نوجوان "آهوانه" گفت: نمایش‌های برگزیده جشنواره‌های برگزیده کشوری در فستیوال تئاتر"آهوانه" روی صحنه می روند.

وحید حمیدزاده در گفتگو با خبرنگار مهر ابراز کرد: دومین فستیوال تئاتر کودک و نوجوان "آهوانه" از سوم اسفندماه در محل مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) مشهد با حمایت موسسه آفرینش های هنری آستان قدس کار خود را آغاز کرده است.

وی عنوان کرد: این فستیوال تا 19 اسفند ماه ادامه دارد و پنج اثر نمایشی برگزیده از جشنواره های سراسری در مجموع 60 اجرا در آن خواهند داشت.

دبیر اجرائی دومین فستیوال تئاتر کودک و نوجوان "آهوانه" ادامه داد: همچنین در این مدت پنج جلسه نقد و بررسی هم با حضور کارشناسان در همین محل برگزار می شود.

وی افزود: تاکنون از شروع فستیوال دو نمایش"مهمان غار" به نویسندگی و کارگردانی علی اکبر حلیمی و "یک تیر و دو نشان" به کارگردانی وحید حمید زاده اجرا شده است.

حمیدزاده ابراز کرد: نمایش "گام بلند لک‌لک" به نویسندگی رئوف دشتی و کارگردانی جواد ر حیم‌زاده، "قصه سارا و نذر آقا بزرگ" به نویسندگی و کارگردانی مهدی سیم ریز و نمایش "بدون شرح" به کارگردانیب و نویسندگی جواد رحیم زاده دیگر نمایش هایی است که در این فستیوال به روی صحنه می رود.

وی همچنین افزود: این نمایش‌ها در جشنواره‌های مطرح کشوری برگزیده شده اند که به طور اتفاق همگی کار مشهد هستند و این ظرفیت بالای تئاتر استان را نشان می‌دهد.

دبیر اجرائی دومین فستیوال تئاتر کودک و نوجوان "آهوانه" تصریح کرد: سه تا این کارها در جشنواره سراسری پیامبر اعظم(ص)، یکی در هفتمین تئاتر ضامن آهو در زاهدان و یکی هم در جشنواره بین المللی تئاتر کودک همدان برگزیده شده است.

وی عنوان کرد: دومین فستیوال تئاتر "آهوانه"، با هدف ترویج فرهنگ رضوی، ارائه الگو در حوزه هنر دینی و حمایت از آثار تولید شده در این زمینه، با اجرای نمایش "مهمان غار"، به کارگردانی علی اکبر حلیمی، آغاز شد و تا 19 اسفند برای رده‌ های سنی ب و ج ادامه دارد.

کد خبر 2243811

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha