۱۹ اسفند ۱۳۹۲، ۱۰:۴۴

احمدی:

11 درصد از جنگل های بلوط ایلام درمعرض خشکیدگی قرار گرفته است

11 درصد از جنگل های بلوط ایلام درمعرض خشکیدگی قرار گرفته است

ایلام - خبرگزاری مهر: مدیر کل منابع طبیعی استان ایلام گفت: 11 درصد از کل جنگل های بلوط واقع در استان ایلام درمعرض خطر خشکیدگی قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا احمدی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مردم استان به حقوق منابع طبیعی و استفاده از منابع طبیعی پی بردند و  چاره کار را پیدا کردند.

احمدی افزود: امیدواریم با کمک سازمان های مردم نهاد بتوانیم هم جلوی تخریب منابع طبیعی را بگیریم و هم در حفظ و نگهداری آنچه باقی مانده کوشا باشیم.

وی اضافه کرد: 642 هزار هکتار جنگل در سطح استان داریم و حدود 11 درصد از جنگل های بلوط درمعرض خطر خشکیدگی قرار گرفته است و این به خطر جدی برای درختان بلوط در استان تبدیل شده است.

این مسئول تریح کرد: برنامه ما این است که هر ایلامی نسبت به کاشت سه نهال در هفته منابع طبیعی اقدام کند.

احمدی عنوان کرد: در طول هفته منابع طبیعی و در ایام نوروز برنامه داریم که دو میلیون و 600 هزار اصله نهال را به صورت رایگان در اختیاراستان قرار بگیرد.

مدیر منابع طبیعی و آبخیزداری اسان ایلام گفت: در گرامیداشت هفته منابع طبیعی دوستداران طبیعت  200 اصل نهال کنار و اوکالیپتوس کاشت کردند.

وی افزود: در هفته منابع طبیعی 30 هزار اصله نهال بین مردم توزیع خواهد شد.


 

کد مطلب 2253189

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha