محمد صدیق دهواری در گفتگو با مهر با بیان اینکه تمهیدات لازم به منظور استقبال از گردشگران و مسافران نوروزی با مشارکت تمامی دستگاه های اجرایی در این شهرستان اندیشیده شده است افزود: در این شهرستان تعداد 480 اثر باستانی وجود دارد که از این تعداد 138 اثر در فهرست آثار ملی کشور به ثبت شده است.
وی ابراز داشت: این شهرستان با دارا بودن 480 اثر تاریخی و باستانی و همچنین برخورداری از مناظر طبیعی از جمله نخلستان های وسیع، غارهای طبیعی و آبشارهای فرح بخش ظرفیت بسیار مناسبی را برای حضور گردشگران فراهم کرده است.
وی وجود مقبره و گنبد های تاریخی، سنگ نگاره ها و تپه های تاریخی، قبرستان، محوطه های باستانی، قلعه های خشت و گلی، مدرسه و مساجد باستانی و دیگر ابنیه تاریخی را که قدمت آنها تا ده هزار سال نیز می رسد تنها بخشی از ظرفیت های گردشگری این منطقه عنوان کرد.
رئیس میراث فرهنگی سراوان اظهار داشت: در حال حاضر در شهرستان سه موزه طاس کپل، موزه خاک کلپورکان وموزه محلی سراوان گوشه ای از تاریخ فرهنگ و آداب و رسوم مردم سراوان را به نمایش گذاشته است.
وی ادامه داد: قدیمی ترین مسجد سراوان مسجد جامع دزک با قدمت بیش از یک هزار سال در این شهر همه ساله گردشگران زیادی را به خود جلب می کند.
وی بیان داشت: سراوان دارای آثار تاریخی بسیاری است که در بخش مرکزی می توان به تپه ی کلاتک واقع در حومه سراوان و در روستای آسپیچ ، تپه روباهک در روستای دزک و همچنین قلعهها و آثار موجود در شهر جالق اشاره کرد.
دهواری گفت: قلعه شیشه ریز، قلعه کنت و قلعه سب در سیب سوران و همچنین سنگ نوشتههای دره نگاران ناهوک از آثار قدیمی و جاذبه های این شهرستان هستند.
نظر شما