پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۱ اسفند ۱۳۹۲، ۱۴:۱۰

فانی:

سياست اصلي استخدام مجموعه آموزش و پرورش بوم براي بوم است

سياست اصلي استخدام مجموعه آموزش و پرورش بوم براي بوم است

بهار – خبرگزاری مهر: وزير آموزش و پرورش گفت: سياست اصلي استخدام مجموعه آموزش و پرورش بوم براي بوم است.

به گزارش خبرگزاری  مهر، علی اصغر فاني در نشست با مديران آموزش و پرورش شهرستانهاي بهار، کبودراهنگ، لالجين، گل تپه و شيرين سو افزود: زيرساختهاي آموزش و پرورش بايد فراهم گردد تا بتوانيم به مردم خدمت کنيم چراکه خدمت به مردم باید سرلوحه کارها قرار بگیرد.

فانی با بیان اینکه بايد در سيستم آموزش و پرورش انسانهايي مدير و مدبر تربيت شود، اظهار داشت: تأمین آينده اي درخشان برای ایران مستلزم تربیت نسلی متعهد و دانا است.

وي افزود: وزارت آموزش و پرورش با کسري بودجه سه هزار و 500 ميليارد توماني روبرو بود که با تدابير لازم هزار و 500 ميليارد تومان آن فراهم شده و در حال حاضر دو هزار ميليارد تومان کسري بودجه داريم که با رايزني صورت گرفته با رئيس جمهور اين مبلغ نيز سال آينده محقق خواهد شد.

فانی اذعان داشت: سال آينده بودجه مناسبي براي کيفيت بخشي در نظر گرفته شده که يکي از مباحث مهم کيفيت بخشي توجه به پژوهشسراها است.

نماينده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شوراي اسلامي نیز گفت: اولويت استخدام در آموزش و پرورش بايد با نيروهاي بومي باشد.

محمد علی پور مختار با اشاره به اینکه زيرساختهاي آموزش و پرورش بايد فراهم گردد تا بتوانيم به مردم خدمت کنيم، اظهار داشت: دانش آموزان آينده سازان اين مملکت هستند و دشمن به صورت مستقيم اين قشر را هدف قرار داده پس همه مسئولین بايد همه وارد گود شوند و جوانان را هدايت کنند که در این راستا مدارس بهترين مکان براي تبليغ و اطلاع رساني است.

پورمختار همچنین با اشاره به اینکه اولويت استخدام در آموزش و پرورش بايد با نيروهاي بومي باشد، عنوان داشت: بيش از 500 نفر در حوزه انتخابيه متقاضي شغل هستند که اگر مجوزي در اين وزارتخانه براي استخدام صادر شود بايد اولويت با نيروهاي بومي آن شهرها باشد.

وي افزود: در مجلس به دنبال حل مشکلات اين وزارتخانه هستيم و بايد کارکنان اين وزارتخانه بدون دغدغه کارها را پيگيري کنند.

مدير کل آموزش و پرورش استان همدان نیز در این نشست گفت: آموزش پرورش زيربناي اصلي توسعه است و با نيروي انساني مناسب که در آموزش و پرورش رشد مي يابد به توسعه پايدار در کشور خواهيم رسيد.

عبدالرضا فولادوند با بیان این مطلب که بايد تمامی دستگاه ها کمک و ياري رسان آموزش پرورش باشند، اظهار داشت: تمامی آحاد جامعه با مجموعه آموزش و پرورش مرتبط هستند پس پیشرفت این مجموعه به نفع کل جامعه خواهد بود.

فولادوند با یان این مطلب که سند تحول بنيادين تحولات عظيمي در نظام آموزشي را ايجاد مي کند و منشاء برکات فراواني خواهد بود، گفت: همه بايد دست به دست هم دهيم و به دنبال سياستهاي اين سيستم باشيم تا بتوانيم با تلاش و همفکري مشکلات موجود را مرتفع سازيم.

کد خبر 2255080

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha