پرویز آراسته در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این طرح در 55 ایستگاه ثابت نمونه برداری و بطور فصلی اجرا می شود اظهارداشت: پایش ونمونه برداری رودخانه ها و آنالیز فاکتورهای فیزیک وشیمیایی و بیولوژیکی آنها از اهمیت بالایی برخوردار است
وی ادامه داد: آذربایجان غربی یکی از پرآب ترین استانهای کشور محسوب می شود در این راستا به منظور شناخت و آگاهی و دسترسی به آمار از وضعیت زیستی و کیفیت آب رودخانه ها که شریانهای اصلی استان محسوب می شوند.
معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی در ادامه با اشاره به اجرای طرح خود اظهارس در پسماند بیمارستانهای استان خبر داد و گفت: تعداد 23 بیمارستان از بیمارستانهای استان به صورت مستمر نسبت به ارائه گزارش بی خطرسازی پسماندهای عفونی و تیز وبرنده اقدام می کنند و تعداد 10 بیمارستان نیزنسبت به ارائه گزارش بی خطرسازی اقدام نکرده اند.
وی عنوان کرد: درسال 92 کلیه بیمارستانها مجهز به دستگاه بی خطرساز شده اند و بیمارستانهایی که نسبت به ارائه برنامه خوداظهاری درپسماند اقدام نکرده اند جایگاه نصب دستگاه بی خطرساز در دست احداث دارند.
آراسته اعلام کرد: در برنامه کاری سال 93 این اداره کل مقرر شده است از کلیه مراکزبیمارستانی و درمانگاهی استان که دارای دستگاه بیخطرساز باشند گزارش خوداظهاری در پسماند اخذ شود.
در استان آذربايجان غربي رودهاي متعددي در جريان بوده كه تعداد آنها قريب به 30 رودخانه است جريان امتداد اغلب رودها از غرب به طرف شرق استان بوده كه به دو دسته رودهاي دائمي و فصلي تقسيم مي شوند.
از مهمترين رودخانه هاي دائمي و عمده استان مي توان به رود خانه زرينه رود، سيمينه رود، مهاباد رود، گدار چاي، شهر چاي، قطور چاي، زولاي چاي، باراندوز چاي، نازلو چاي، اشاره کرد.
نظر شما