پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ فروردین ۱۳۹۳، ۱۵:۳۸

حجت الاسلام قاسمی:

فاطمه زهرا (س) ریشه نبوت است

فاطمه زهرا (س) ریشه نبوت است

ساری - خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت ساری با گرامیداشت هفته زن گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) عنصر و ریشه درخت نبوت است و اگر درختی ریشه نداشته باشد، خشک می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد قاسمی در خطبه های نماز جمعه ساری با بیان اینکه جایگاه حضرت فاطمه زهرا (س) در بین معصومان جایگاه آب را دارد که اگر نرسد، موجودات تلف می شوند، گفت: حضرت فاطمه زهرا، ضامن بقای شیعه است.

وی تصریح کرد: ما که در زمان غیبت کبری زندگی می کنیم باید حضرت زهرا (س) را اسوه و الگو قرار دهیم و باید ببینیم که این بانوی مکرمه چقدر در زندگی فردی و اجتماعی ما جایگاه دارد.

وی عنوان کرد: دشمنان دشمنی خود را به شیوه های مختلف نشان می دهند و درحالی مار ا ناقض حقوق بشر می دانند که زنان خودشان حتی حق رانندگی ندارند و یا در انتخابات حق شرکت ندارند.

حجت الاسلام قاسمی با اشاره به اینکه در دین ما زنان دارای جایگاه والایی در جامعه و خانواده هستند، گفت: دشمنان از روی کینه ای که به دین و نظام ما دارند، به دشمنی با ما می پردازند.

امام جمعه موقت ساری یادآور شد: ملت ما از فاطمه زهرا (س) آموخته است که زیر بار ستم و ظلم نرود.

وی در بخشی از سخنانش با گرامیداشت روز ارتش گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از حربه های دشمنان انحلال ارتش بود که اگر این امر محقق می شد، در واقع انقلاب بی پشتوانه می شد.

وی افزود: اما حضرت امام راحل، ارتش را به گروه خاصی متعلق نمی دانست و شناخت کافی نسبت به سربازان خود داشت، فرزندانی که همانند صیاد شیرازی، شیرودی، کشوری و ... در برابر دشمنان ایستادند.

وی تصریح کرد: ارتشی که حضرت امام دنبال آن بود، ارتش مردمی بود که تمام قد برای حفظ کیان نظام ایستاده است.

وی با بیان اینکه تاسیس سپاه نیز کار بزرگی بود، بیان داشت: ایستادگی برابر ابرقدرتهای شرق و غرب افتخار عزیزان سپاهی است و حضرت امام راحل نیز از سپاه راضی بوده است و به فرمایش مقام معظم رهبری، سپاه یک پدیده کم نظیر و بی نظیر بوده که خاری در چشم دشمنان است.

حجت الاسلام قاسمی بیان داشت: همه یاوه گویی های دشمنان به دلیل پشتیبانی از ولایت فقیه است و سبزپوشان سپاه، همانگونه که در دفاع مقس ایستادگی کرده اند، هنوز تمام قد برابر دشمنان ایستاده اند.

کد خبر 2273148

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha