به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار گیلانغرب صبح چهارشنبه در جلسه کمیته برنامه ریزی این شهرستان اظهار داشت: در سال جاری بیش از 3 میلیارد و 359 میلیون تومان اعتبار برای انجام پروژه های عمرانی به شهرستان گیلانغرب اختصاص یافته است.
فرامرز اکبری گفت: این مقدار هزینه در قالب اعتبارات استانی است که در امور مختلف در این شهرستان هزینه می شود.
وی تاکید کرد: اداراتی همانند جهاد کشاورزی، آبفار، راه و شهرسازی و.. بیشترین اعتبارات را در سالجاری در این شهرستان به خود اختصاص داده اند.
فرماندار شهرستان گیلانغرب گفت: خوشبختانه اعتبارات در سالجاری به موقع ابلاغ شده است که این می تواند زمینه رشد و توسعه این شهرستان و استان را به دنبال داشته باشد.
اکبری اظهار داشت: توزیع اعتبارات سالجاری براساس روشهای خاص و برنامه ریزی های انجام گرفته بین ادارات و سازمانهای این شهرستان توزیع می شود و ابلاغ این اعتبارات اول خردادماه به ادارات شهرستان صورت می گیرد.
فرماندار گیلانغرب گفت: اولویت ما در شهرستان گیلانغرب در بحث هزینه کردن اعتبارات، انجام پروژه های نیمه کاره با پیشرفت بالای 70 درصد است.


نظر شما