به گزارش خبرنگار مهر، علیاصغر فانی وزیر آموزش و پرورش ظهر دوشنبه در حاشیه مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت معلم شهید جواد نوروزی که در ساختمان مرکزی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، در جمع خبرنگاران در خصوص آزمون استخدامی فرهنگیان و اینکه چه زمانی برپا خواهد شد گفت: دستورالعمل آن از سوی وزارتخانه آماه شده است و باید هماهنگی نهایی با معاونت توسعه منابع انسانی ریاست جمهوری انجام شود تا بتوان هر چه زودتر این آزمون را برگزار کرد.
به گفته وی، درطرح تهیه شده از سوی آموزش و پرورش ، 17 مرداد ماه تاریخ برگزاری آزمون استخدامی است؛ البته ممکن است در جلسه هماهنگی، تاریخ و محتوای آن تغییر کند؛ به همین دلیل فعلا اظهار نظر نمی کنم تا زمان آن قطعی شود.
فانی تصریح کرد: این آزمون استخدامی طبق قانون شامل مربیان پیشدبستانی در یک شرایط خاص و معلمان خرید خدمت آموزشی است اما جزییات آن را بعداً اعلام می کنم تا انتظار و توقعی بوجود نیاید.
پاسخ وزیر به گلایه برخی دانشآموزان به سؤالات امتحان نهایی
وزیر اموزش و پرورش همچنین در خصوص گلایه تعدادی از دانشآموزان نسبت به سؤالات امتحانات نهایی و تجمع تعدادی از دانشآموزان که امروز جلوی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران در اعتراض به سؤالات خارج از عرف و سنگین امتحانات صورت گرفته است، گفت: باید اعتراض را بررسی کرد. ممکن است دانشآموز بگوید این سؤال در جزوه ما نبوده است، اما ما از جزوه امتحان نمیگیریم و مبنای ما کتاب درسی است و اگر سؤالی خارج از کتاب درسی باشد، قابل بررسی است اما گزارشاتی که داریم این است که سؤالات از کتابهای درسی بوده است.
وی ادامه داد: متأسفانه بعضی از دانشآموزان عادت به جزوهخوانی کردند، اما اعلام کرده ایم که جزوه آنها ملاک سؤالات امتحانی نیست و محتوای کتابهای درسی برای طراحی سوالات ملاک است. ما آمادگی داریم تا اگر اشکالی در کارمان است،بررسی و اطلاعرسانی شود.
پیگیری برای اجرای طرح جامع ایثارگران
فانی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره کیفیت مدارس شاهد و ایثارگر توضیح داد: یکی از برنامه های اداره کل مدارس شاهد و ایثارگر افزایش کیفیت مدارس شاد است چرا که فرزندان شهدا، جانبازان، ایثارگران در آن تحصیل میکنند.
وی با بیان اینکه برنامه این اداره کل بررسی و امیدواریم برای سال آینده اشکالات جبران شود، تصریح کرد: طرح جامع ایثارگران در دولت یازدهم به تصویب رسیده و به دستگاه ها ابلاغ شده است که ما اجرای آن را دنبال می کنیم.
وزیر آموزش و پرورش در خصوص افزایش مدارس شاهد، گفت: بعید میدانم اما اگر لازم باشد، یقینا افزایش میدهیم و اگر نیاز نباشد، به جای اینکه در سطح، افزایش دهیم، در عمق، کیفیت کار را بالا میبریم.
بیمه آتیهسازان حافظ قانونی است
وزیر آموزش و پرورش همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه «آیا قرار است بیمه طلایی به صورت دفترچه خدمات یا کارت جدید صادر شود؟گفت:جلساتی را درباره این موضوع برگزار کرده ایم، بدنبال اتخاذ روشی هستیم تا همکاران فرهنگی راحتتر از این خدمات استفاده کنند و اگر به این نتیجه برسیم که با صدور کارت راحتتر هستند این کار را کرده و اگر دفترچه راحتتر است آن را صادر کنیم. اکنون در حال رایزنی نهایی هستیم.
فانی در خصوص نداشتن مجوز بیمه آتیهسازان نیز توضیح داد: بیمه آتیهسازان حافظ قانونی بوده و هیچ مشکلی ندارد.
ضدانقلاب از هدایت و روشنگری معلمان ما احساس خطر می کند
به گزارش خبرنگار مهر همچنین علی اصغر فانی در مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت شهید جواد نوروزی گفت:معلم شهید جواد نوروزی پرچمدار هدایت در سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» در سیستان و بلوچستان است.
به گفته وی، هنگامیکه استکبار جهانی با کمک ایادی داخلی معلم ما را هدف قرار داد و او را به شهادت رساند تنها یک پیام داشت و اینکه برای ضدانقلاب هدایت و روشنگری معلمان ما خطرناک است.
وی تصریح کرد: کاری که آموزش و پرورش انجام می دهد هدایت و جلب اعتماد است که شهید نوروزی این کار را در بین دانش آموزان انجام داد. این شهید نفوذ کلامی داشت که دشمن از آن می ترسید.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه از کارکردهای جدی آموزش و پرورش در دنیا انتقال فرهنگ است، گفت:شهید نوروزی پرچمدار هدایت در سال فرهنگ و اقتصاد در استان محروم سیستان و بلوچستان است.
در پایان این مراسم نیز از پدر، مادر، همسر و فرزند 6 ماهه شهید جواد نوروزی که در روز 26 فروردین در کنار مدرسه واقع در منطقه سیستان و بلوچستان به شهادت رسیده بود با حضور سردار علی فضلی جانشین رییس سازمان بسیج مستضعفان و شماری از فرهنگیان تقدیر شد.


نظر شما