۲۶ خرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۴۲

سلیمانی:

کیفیت خدمات درمانی در چهارمحال و بختیاری در حال افزایش است

کیفیت خدمات درمانی در چهارمحال و بختیاری در حال افزایش است

شهرکرد - خبرگزاری مهر: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: کیفیت خدمات درمانی در چهارمحال و بختیاری در حال افزایش است.

اکبر سلیمانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه کیفیت خدمات درمانی در چهارمحال و بختیاری در حال افزایش است، اذعان داشت: در راستای ارتقاء خدمات درمانی و سلامت افزایش خدمات از کلینیک های  خدمات درمانی سرپایی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و مراکز وابسته آغاز شده است.

وی ادامه داد: هم اکنون برنامه ریزی های ویژه ای برای کیفیت خدمات دهی در کلینیک های درمانی فوق تخصص و تخصصی استان چهارمحال و بختیاری انجام شده و امیدواریم با مدیریت مناسب بتوانیم سطح رضایتمندی مردم را از ارائه خدمات بالا ببریم.

تعرفه دولتی برای پزشکان فوق تخصص سه هزار و 600 تومان است

وی بیان داشت: قسمت خدمات آزمایشگاهی و تصویر برداری نیز در راستای ارتقای خدمات درمانی و سلامت به مرور زمان به زنجیره خدمات دهی مناسب و دارای رضایت بالای مردم متصل خواهد شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در ادامه با اشاره به تعرفه های دولتی پزشکان متخصص و فوق تخصص در کلینیک امام علی شهرکرد با دفترچه بیمه، بیان داشت: هم اکنون تعرف دولتی برای پزشکان متخصص در این مرکز در حدود سه هزار تومان و برای پزشکان فوق تخصص سه هزار و 600 تومان است.

سلیمانی بیان داشت: با برنامه ریزی ها و  انجام دستور العملهای جدید در آینده نزدیک شاهد رضایتمندی بالای ارائه خدمات درمانی و پزشکی در استان خواهیم بود.

کد خبر 2313039

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha