به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حسین غلامی در نشت خبری با اصحاب رسانه و اشاره به اینکه از بین 492 نفر کشته شده در تصادفات رانندگی اصفهان (سال 1391)، 250 نفر موتورسوار بودهاند، افزود: با اینکه در سال گذشته، اصفهان رتبه نخست کاهش تصادفات فوتی را، بین استانهای کشور، از آن خود کرده است، اما با این حال، باز هم تعداد کشتهشدگان موتورسواری در این استان، 193 نفر بوده است.
50درصد موتورسواران اصفهان فاقد گواهینامه هستند
رئیس پلیس راهور استان اصفهان با تصریح بر اینکه در سطح استان، یک میلیون و 100 هزار موتورسیکلت تردد میکند، اظهار داشت: نیمی از این موتورسواران در شهر اصفهان هستند و در مجموع 50 درصد از موتورسواران گواهینامه ندارند.
وی با تاکید بر اینکه بیشتر آلودگیهای صوتی و هوا ایجادشده، مربوط به تردد موتورسواران است، بیان داشت: در رایزنیها انجام شده با تهران، قرار است پلیس راهور اصفهان به صورت آزمایشی، از موتورهای برقی استفاده کند.
غلامی با اشاره به اینکه " نبود سر و صدا" و "سرعت تنظیم شده 50 کیلومتر در ساعت" راه حل خوبی برای کاهش تصادفات رانندگی موتورسواران است، اظهار داشت: به طور حتم با بستههای تشویقی، عموم مردم به جای موتورهای بنزینی از این نوع موتورها استفاده خواهند کرد.
وی با تصریح بر اینکه از هفته آینده استفاده از موتورهای برقی آغاز میشود، گفت: به احتمال زیاد در برخی از خیابانها، تنها اجازه عبور موتورهای برقی داده میشود تا بدین وسیله، رغبت مردم برای استفاده از این نوع وسایل افزایش یابد.
آغاز طرح تابستانه پلیس راهور در اصفهان
رئیس پلیس راهور استان اصفهان در ادامه به دیگر برنامههای این نیرو در فصل تابستان اشاره کرد و اظهار داشت: طرح تابستانه طی دو مرحله ( از 21 خرداد تا ابتدای ماه مبارک رمضان) و از ابتدای ماه رمضان، تا ابتدای مهرماه اجرا میشود.
وی با اشاره به اینکه برای طرح تابستانه پلیس راهور، 150 تیم خودرویی و موتوری در سطح استان تشکیل شده است، تاکید کرد: در این طرح سایر دستگاههای ذیربط مانند شهرداری، اداره راه و شهرسازی و همچنین پایانهها و حملونقل نیز دخالت دارند.
غلامی ادامه داد: طی دو ماه ابتدای سال 1393، مقدار تصادفات فوتی ، 17 درصد کاهش داشته است که چشم اندازه آینده ما ( تا پایان سال جاری) 20 درصد است.
690 خودرو دارای خلافی بالای یک میلیون تومان توقیف شدند
رئیس پلیس راهور استان اصفهان در مورد دیگر اقدامات این نیرو در سال جاری گفت: از این پس در تصادفات رانندگی علاوه بر سهم تقصیر راننده ، سهم تقصیرات سایر دستگاهها نیز مشخص خواهد شد که طی دو ماه اخیر میتوان به سهم تقصیر 16 دستگاه و ارائه آن به دستگاه قضا اشاره کرد.
وی در مورد برخورد جدی با متخلفانی که نمره گواهینامه انها از منفی 30 بالاتر رفته است، گفت: در صورت تصادف و وجود چنین نمراتی، شرکتهای بیمه قبل از زمان پرداخت خسارت به راننده، از پلیس راهور استعلام خواهند گرفت.
غلامی با بیان اینکه بیش از 600 خودرو با خلافی بیش از یک میلیون تومان توقیف شده است، ادامه داد: از این پس گواهینامه تجمیع شده، در اختیار رانندگان قرار داده خواهد شد، بدین صورت که رانندگان در زمان تعویض گواهینامههای خود، همزمان سایر گواهینامههای رانندگی را در قالب یک گواهینامه دریافت میکنند.
وی تاکید کرد: به رانندگانی که آلودگی هوا ایجاد کنند، "پلاک موقت تعمیری" داده میشود، تا پس از برطرف کردن عیوب لازم خودرو خود پلاک اصلی را دریافت کنند.
رئیس پلیس راهور استان اصفهان با اشاره به نزدیکی ماه مبارک رمضان گفت: در عینحال که مردم باید در زمان پیک ترافیک ( ساعات نزدیک اذان مغرب) به تردد خود توجه ویژه داشته باشند، پلیس نیز در برخی از اماکن مانند گلستان شهدا، طرحهای ویژه ترافیکی ایجاد میکند.
وی افزود: تلاش داریم در مکانهای تردد زوج و فرد به جای استفاده از نیروهای انسانی، از دستگاههای الکترونیکی بیشتری استفاده کنیم.
به گزارش مهر در سال 1392، در سطح استان اصفهان 121 هزار و 900 جلد گواهینامه صادر و 103 هزار و 600 گواهینامه تعویض شده است.
از این پس گواهینامههای صادرشده هوشمند، بر مبنای پایه سوم، پایه دوم، پایه یکم و موتورسیکلت و ویژه خواهد بود.
نظر شما