۱ مهر ۱۳۸۴، ۱۷:۱۴

امام جمعه موقت اهواز در خطبه هاي نماز جمعه اين هفته:

ارمغان و پيام دفاع مقدس، ايستادگي در برابر دنياي استكبار بود// اقامه نماز جماعت در مدارس بايد مورد توجه قرار گيرد

نماز پرشكوه جمعه به امامت حجت الاسلام و المسلمين دكتر حيدري در مصلي بزرگ مهديه امام خميني (ره) اهواز اقامه گرديد.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، امام جمعه موقت اهواز در خطبه هاي نماز جمعه ضمن دعوت همگان به رعايت تقواي الهي در همه شئونات زندگي ، به تفسير گزيده هايي از نهج البلاغه پرداخت.

حجت الاسلام و المسلمين حيدري با گراميداشت هفته دفاع مقدس از آن به عنوان عزت و افتخار كشور ياد كرد و فرمود: در ايام  دفاع مقدس گوهر ناب ملت مسلمان ايران هويدا گرديد و امروز ايران اسلامي بر بركت آن حماسه ها سرافزار است.

ايشان در ادامه افزود: ارمغان و پيام دفاع مقدس ، ايستادگي در برابر همه دنياي استكبار بود كه با حفظ روحيه ايثارگري، وحدت و پيروي از ولايت فقيه در آينده نيز مصون خواهيم ماند.

خطيب جمعه اهواز با تبريك آغاز سال تحصيلي جديد بر لزوم همگامي تزكيه و تعليم تاكيد كرد و فرمود: آموزش بدون پرورش و تعليم بدون تزكيه انحراف است. بايد امر اقامه نماز جماعت در مدارس به صورت جدي مورد توجه قرار گيرد.

ايشان در ادامه ارتباط والدين با مدرسه را در راستاي تربيت هر چه بهتري فرزندان بسيار موثر دانست و گفت: رسيدگي و توجه به مسائل ايماني و معنوي فرزندان از مهمترين رسالت والدين است.

امام جمعه موقت اهواز در بخش ديگري از سخنان خود از سخنراني رييس جمهور اسلامي ايران در مجمع عمومي سازمان ملل تجليل كرد و گفت: ايشان صلابت، عزت و پايداري ملت و نظام جمهوري اسلامي  را به ترسيم كشيد و مواضع به حق ايران را مطرح نمود و با ملاقاتهاي متعدد در حاشيه اين اجلاس ، توجه بسياري از سران كشورهاي مختلف را به حقانيت جمهوري اسلامي ايران  معطوف كرد و موضع استكبار جهاني را تحت تاثير قرار داد.

ايشان در ادامه افزود: ما همان طوري كه در دفاع مقدس بر موضع بر حقمان پاي فشرديم و بالاخره خداوند نصرت و پيروزي خودش را نصيب ما كرد، يقينا با پافشاري ملت و دولت ايران بر مواضع حقانه خود در زمينه استفاده صلح آميز از انرژي هسته اي ، بايد منتظر امدادهاي غيبي و پيروزيهاي بزرگي باشيم.

کد خبر 232776

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha