۲۱ تیر ۱۳۹۳، ۲۰:۲۹

سرهنگ رضوی خبیر:

محورهای روستایی گرمسار و محور سبزوار - میامی از پرحادثه ترین جاده های استان سمنان است

محورهای روستایی گرمسار و محور سبزوار - میامی از پرحادثه ترین جاده های استان سمنان است

سمنان - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس راه استان سمنان محورهای روستایی شهرستان گرمسار و محور سبزوار – میامی را از پر حادثه ترین جاده های استان دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علیرضا رضوی خبیر عصر شنبه در فرماندهی انتظامی استان سمنان در گفتگو با خبرنگاران ضمن بیان اینکه حوادث رانندگی در راههای این استان در هفته گذشته سه کشته و 27 مجروح بر جای گذاشت اظهار داشت: تعداد کشته های سوانح رانندگی هفته گذشته نسبت به همین مدت در سال گذشته، یک نفر کاهش یافته است.

 وی از وقوع 30 فقره حادثه رانندگی در این مدت خبر داد و افزود: از سه سانحه منجر به فوت در هفته گذشته در جاده های استان سمنان، دو فقره آن از نوع واژگونی وسیله نقلیه بوده است.

رئیس پلیس راه استان سمنان در خاتمه  گفت: 60 درصد از سوانح رانندگی طی هفته گذشته به علت ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه و بی توجهی به جلو بود.

کد خبر 2330245

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha