پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ تیر ۱۳۹۳، ۱۰:۵۰

حجت الاسلام خاتمی:

بهزیستی باید تجربیات خود را به‌روز کرده و مستندسازی کند

 بهزیستی باید تجربیات خود را به‌روز کرده و مستندسازی کند

زنجان -خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان با تاکید بر اینکه سازمان بهزیستی باید تجربیات خود را به‌روز کرده و مستندسازی کند گفت: فعالیت های بهزیستی در حوزه های مختلف در استان در حال رشد و توسعه است و این اداره کل فرایند مناسبی را در پیش گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی خاتمی شامگاه سه شنبه در  آئین ضیافت مهر در شیرخوارگاه ثمین تاپ افزود: در حال حاضر گام های بزرزگی در بهزیستی استان زنجان در حال انجام است و با توجه به روحیه خدمت رسانی و کمک به هم نوع در آینده شاهد تحول و پیشرفت چشمگیر در زمینه خدمات این اداره کل خواهیم بود.

وی با تاکید بر لزوم توجه به نیازها و اولویت ها در زمینه خدمات رسانی به مددجویان ادامه داد: مددکاران بهزیستی نقش بی بدیل و تاثیرگذار در خدمات رسانی به مددجویان دارند و تاکنون به نحوه احسن توانسته اند به جامعه هدف بهزیستی  خدمات رسانی کنند.

حجت الاسلام خاتمی افزود:  مددجویان بهزیستی استان زنجان باید در یک بستر مناسب بتوانند در چرخه جامعه فعالیت کرده و  به روند توسعه فعالیت های خود را جامعه ادامه دهند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان با بیان اینکه برنامه ها در بهزیستی باید طوری تدوین شود که خدمات ارتقاء پیدا کند.گفت:بهزیستی باید در چگونگی ارائه خدمات با بهره گیری از تجربیات گذشته نوآوری کند.

حجت الاسلام خاتمی ایمان، عشق و علاقه را لازمه خدمت رسانی در بهزیستی عنوان کرد و افزود:  شخصیت افراد تحت پوشش بهزیستی باید حفظ شود و  در این میان ضرورت تکریم شخصیت افراد در راستای ارایه خدمات بسیار مثمر ثمر است.

 

کد خبر 2331822

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha