پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ مرداد ۱۳۹۳، ۱۶:۲۸

«امروز» میرکریمی در 22 سینما روی پرده رفت

«امروز» میرکریمی در 22 سینما روی پرده رفت

اکران فیلم سینمایی «امروز» به کارگردانی رضا میرکریمی از صبح امروز چهارشنبه اول مرداد در 22 سینما کشور آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فیلم سینمایی«امروز» تازه ترین ساخته رضا میرکریمی از صبح امروز چهارشنبه اول مرداد در 22 سینمای کشور اکران شد و از این تعداد سینما 12 سالن در تهران این فیلم سینمایی را نمایش می دهند.

این فیلم سینمایی با سر گروهی سینما استقلال روی پرده رفته است و در سینماهای آزادی، استقلال، مرکزی، پردیس ملت، سمرقند، پردیس زندگی، ماندانا، شکوفه، سپیده، فرهنگ، اریکه ایرانیان و جوان آغاز شده و به زودی در سینماهای دیگر نیز روی پرده می رود.

«امروز» نام تازه ترین اثر سینمایی رضا میرکریمی است که اولین همکاری وی با پرویز پرستویی نیز محسوب می شود. این فیلم براساس طرحی از رضا میرکریمی است و فیلمنامه‌ آن را شادمهر راستین و رضا میرکریمی نوشته‌اند.

در این فیلم پرویز پرستویی، سهیلا گلستانی، شبنم مقدمی، حسام محمودی، اشکان جنابی، آسیه ضیایی، آوا شریفی، مدیا ذاکری، روزبه حصاری، امیر کربلایی، مرتضی آقا حسینی، مهتاب کرکوندی، امین می‌ری، شهلا ندری، شیرین فرخنده‌نژاد، سجاد تابش، مرجان قمری، مهناز میرزایی، نیوشا گودرزی، علی‌اصغر کُردبچه، عباس موسوی، گیتی قاسمی، مریم توکلی، امیر یوسفی و مهناز میرزایی بازی می‌کنند.

در خلاصه داستان «امروز» چنین آمده است: یونس راننده تاکسی کهنه‌کار در پایان یک روزِ کاری به زن جوانی کمک می‌کند تا به بیمارستان برسد. غافل از اینکه در بیمارستان اتفاقات زیادی در انتظارِ اوست.

کد خبر 2337158

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha