سرهنگ سید مصطفی مرتضوی در گفتگو با خبرنگار مهر با توجه به انتشار پیام هایی در فضاهای مجازی اصفهان مبنی بر مراجعه به سایت برای رای دادن به خلیج فارس و این شایعه که با هدایت به این صفحه، ویروس تروجانی بر گوشی افراد وارد شده و اطلاعات آنها را به فردی به نام نادر کوشا انتقال می دهد، اظهار داشت: هنوز تحقیقات کاملی درباره صحت این مسئله و یا اینکه با فردی عرب با استفاده از این ترفند بازدید سایت خود را افزایش می دهد انجام نشده است.
وی افزود: ویروسی می تواند مخرب بوده و به اطلاعات گوشی کاربران دسترسی پیدا کند که کاربر آن را دانلود کند.
سرپرست پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان تاکید کرد: مورد دیگر این است که این فایل ها ممکن است شخص را به درگاه یا سایتی هدایت کند که لازم است اطلاعت خود را وارد کند و بر این اساس اطلاعات آنها سرقت شود.
وی اضافه کرد: هر پیام خاصی در وایبر یا واتس آپ برای مخاطبان پیش از دانلود کردن و یا ورود به درگاهی که در پیام معرفی شده ضرری ندارد و بهتر است این گونه پیام ها بدون وارد شدن به درگاه معرفی شده بلافاصله از گوشی پاک شود.
سرهنگ مرتضوی ادامه داد: درباره نظرسنجی های اجتماعی، ملی و حاکمیتی در فضای مجازی نیز باید گفت که اعتماد به آنها بستگی به موضوع دارد و اینکه از سوی افراد مورد اطمینان این نظرسنجی ها انجام شود.
وی با بیان اینکه بررسی تمام جوانب لازم ومبانی امنیتی اولیه ضروری برای اعتماد به پیام ها و نظرسنجی ها ضروری است، ابراز داشت: گرچه نظرسنجی های مجازی جزو موارد مجاز در قانون نظرسنجی های مردمی است اما شهروندان به این نکته توجه داشته باشند که مواردی که از احساسات و ِعرق ملی و مذهبی در راستای نظرسنجی استفاده می کنند هیچ گونه اعتمادی نمی توان داشت چرا که اگر واقعیت داشتند از منابع رسمی و رسانه های گروهی خودمان اعلام می شدند.
سرهنگ مرتضوی در گفتگو با مهر:
به نظرسنجی های مجازی وایبر و واتس آپ نمی توان اعتماد کرد

اصفهان – خبرگزاری مهر: سرپرست پلیس فتای استان اصفهان با اعلام اینکه مردم تنها به نظرسنجی های منابع رسمی توجه کنند، گفت: به هیچ عنوان نمی توان به نظرسنجی های مجازی بدون منبع در فضاهایی همچون وایبر و واتس آپ اعتماد کرد به ویژه مواردی که با تحریک احساسات اشخاص سروکار دارند.
نظر شما