به گزارش خبرنگار مهر، عین الله شريف پور ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه برای اجرای این طرح ها اعتباری بالغ بر 8.030 ميليون ريال هزینه شده است اظهارداشت: این طرح ها در تمامی شهرستان های استان اجرایی شده است.
وی در ادامه با اشاره به بهره برداری 300 پروژه عمراني همزمان با هفته دولت توسط دهياريها در سطح روستاهاي استان اظهارداشت: از كل طرح هاي افتتاحي در روستاها در هفته دولت، 135 طرح مربوط به اجراي طرح هاي هادي روستايي با 69.776 ميليون ريال اعتبار مي باشد.
شریف پور، بهره برداري از 84 باب ساختمان دهياري و آشيانه آتش نشاني با اعتباري بالغ بر 27.605 ميليون ريال، افتتاح 10 بوستان و پارك روستايي با 1.440 ميليون ريال اعتبار و بهره برداري از 14 پروژه پل روستايي با 3.034 ميليون ريال اعتبار را از ديگر پروژه هاي افتتاحي روستاهاي استان در هفته دولت عنوان كرد.
وی اضافه كرد: ، افتتاح 11 طرح مربوط به امور بهداشتي روستاها با 1.669 ميليون ريال اعتبار، تكميل و بهره برداري از 14 غسالخانه در سطح روستاهاي استان با 3.119 ميليون ريال اعتبار و بهره برداري از 9 ميدان ورزشي روباز با 1.166 ميليون ريال اعتبار از ديگر پروژه هاي قابل افتتاح در سطح دهياري هاي تابعه استان در اين هفته است.
وي همچنين تكميل چهار طرح مربوط به نامگذاري و نصب تابلو در سطح روستاهاي استان با اعتباري بالغ بر 499 ميليون ريال و بهره برداري از 1 پروژه مربوط به ايمن سازي محورهاي روستايي با صرف اعتباري بالغ بر 138.047 ميليون ريال اعتبار را از طرح هاي افتتاحي مناطق روستايي استان همزمان با هفته دولت عنوان كرد.


نظر شما