به گزارش خبرنگار مهر سید عباس صالحی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر یکشنبه 16 شهریور در حاشیه نشست «مردی که بلند فکر می کرد» که به همت بنیاد شعر و ادبیات داستانی در مرکز مشارکتهای فرهنگی هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شد در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه شما قبل از پذیرش این مسئولیت گفته بودید که تمایلی به امور اجرایی ندارید الان نظرتان درباره فعالیت در این حوزه چیست؟ گفت: عیب عمده کار اجرایی این است که آدم از کار اصلی اش که فکر، مطالعه و تعلقات شخصی اش است، فاصله می گیرد و من هم در یک سال گذشته از این موهبت ها محروم بوده ام.
معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به یکی از خبرنگاران که خواستار اعلام موضع صریح وزارت ارشاد درباره تشکیل مجمع عمومی کانون نویسندگان ایران و همچنین واکنش او به اظهارات سخنگوی قوه قضائیه در این خصوص شد گفت: من درباره صحبت های آقای اژه ای حرف خاصی ندارم. ارجاع خاصی هم در مورد مسئله کانون نویسندگان به ارشاد نشد که وزارت ارشاد بخواهد اعمال نظر خاصی بکند. بنده هم از تشکیل مجمع عمومی شان بی اطلاع هستم و وزارت ارشاد در درباره اینکه این مجمع عمومی برگزار شده نه اطلاعی داشته نه نظری داشته و نه در برگزاری آن نقشی داشته است.
صالحی همچنین در پاسخ به سئوال خبرنگار دیگری که نحوه تعامل وزارت ارشاد را با نهادهای امنیتی جویا شد، گفت: ما با نهادهای امنیتی که جایگاه رفیعی در کشور دارند، ارتباط و تعاملات خوبی داریم و با نهادهای امنیتی دولت مثل وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی و مجموعه کسانی که در حوزه امنیتی جایگاه رسمی دارند، تا الان تعاملات خوب بوده است.
این مقام مسئول در وزارت ارشاد گفت: چیزی که به نظرم می آید مطلوب است این است که نهادهای امنیتی رسمی در کارها دخالت داشته باشند با این شرط که امکان گفتگو وجود داشته باشد و مجموعه حرفهایی که می زنند و کارهایی که می کنند شفاف باشد. مسلما وجود نهادهای امنیتی به سوی فرهنگ و امنیت است اما آنچه ممکن است دغدغه آمیز باشد، جایگاه هایی است که وظیفه اصلی شان امنیت نیست ولی در عین حال در حوزه های امنیتی دخالت می کنند.
نظر شما