پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ مهر ۱۳۸۴، ۱۲:۳۸

مديرعامل راه آهن ايران اعلام كرد:

راه آهن ايران به افغانستان، پاكستان، عراق و آذربايجان هم متصل مي شود

راه آهن ايران به افغانستان، پاكستان، عراق و آذربايجان هم متصل مي شود

مديرعامل راه آهن ايران اعلام كرد: با اجراي طرح هاي راه آهن سنگان-هرات، بم-زاهدان، خرمشهر- بصره، اراك-كرمانشاه- خسروي و قزوين-رشت- آستارا، امكان ارتباط ريلي ايران با كشورهاي افغانستان، پاكستان، عراق و آذربايجان هم فراهم مي شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري"مهر"، محمد سعيد نژاد در سي و سومين اجلاس سازمان همكاري راه آهن ها در مركز مطالعات وزارت امور خارجه گفت: در حال حاضر امكان ارتباط شبكه ريلي ايران با كشورهاي آسياي ميانه، روسيه، حوزه قفقاز، تركيه و ماورا آنها از طريق ايستگاه هاي سرخس، بندر اميرآباد، جلفا و رازي و با خليج فارس و آبهاي آزاد بين المللي از طريق  ايستگاه هاي بنادر امام خميني(ره) و عباس ميسر است.

وي بر اهميت و تاثير گذاري خط آهن جديد الاحداث بافق-مشهد بر ترانزيت كشورهاي آسياي ميانه و عضو سازمان همكاري راه اهن ها تاكيد كرد و افزود: راه اهن ايران ، جهت تسهيل و توسعه ترانزيت با كشورهاي همسايه شمالي، علاوه بر توسعه زيرساخت هاي لازم و عضويت در اين سازمان، عضويت در موافقتنامه مبادله واگن ها در ترافيك بين المللي راه آهن را نيز پيگيري خواهد كرد.

سعيدنژاد ، خصوصي سازي صورت گرفته در راه آهن ايران را ظرف چندين سال گذشته مورد اشاره قرار داد و تصريح كرد: باتوجه به سياست هاي دولت، راه اهن از سال 1372 اقدام به تفكيك برخي فعاليت هاي تخصصي و تشكيل شركت هاي اقماري متولي اين فعاليت كرده است كه در اين جريان، شركت خدمات خط و ابنيه فني-خدمات ساختمان ايجاد شده است.

وي يادآور شد: با تفكيك فعاليت حمل و نقل بار از حمل و نقل مسافر،و تاسيسات و شركت قطارهاي مسافري رجا نيز ايجاد شده است.

سعيد نژاد تصريح كرد: در ادامه سياست خصوصي سازي، ايجاد شركت هاي مشترك حمل و نقل بين المللي و بين المللي  ايجاد و زمينه هاي حضور بيشتر بخش خصوصي در زمينه هاي حمل و نقل ريلي فراهم شده ، به طوري كه هم اكنون بخش خصوصي در زمينه نگهداري خط و ابنيه فني نيز وارد عمل گريده است.

مديرعامل راه آهن ايران، سياست افزايش سهم ترانزيت ريلي را در راستاي اهداف برنامه چهارم توسعه و تحقق رشد 8 درصدي در پايان اين برنامه ذكر كرد و گفت: به منظور توسعه و فعال سازي كريدورهاي بين المللي عبوري از خاك ايران، برنامه هايي براي كاهش ميانگين عمر ناوگان، توسعه همكاري هاي بين المللي، گسترش فناوري اطلاعات و افزايش ايمني تهيه و تدوين شده است.

کد خبر 237346

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha