۱۹ آبان ۱۳۹۳، ۱۲:۳۱

خان احمدلو خبر داد:

شرکت بیش از ۲۳۰۰ داوطلب در آزمون ورود به حرفه مهندسان قم

شرکت بیش از ۲۳۰۰ داوطلب در آزمون ورود به حرفه مهندسان قم

قم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم از برگزاری آزمون‌های ورود به حرفه مهندسان، حرفه‌ای کاردان‌های فنی ساختمان و تعیین صلاحیت حرفه‌ای معماران تجربی در روزهای۲۲ و ۲۳ آبانماه با حضور دو هزار و ۳۰۵ نفر همزمان با سراسر کشور در قم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید خان احمدلو اظهار داشت: در راستای اجرای قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، آزمون ورود به حرفه مهندسان و کاردان‌های فنی ساختمان برای متقاضیان اخذ پروانه اشتغال بکار مهندسی در رشته‌های عمران، معماری، مکانیک، شهرسازی، برق، نقشه‌برداری و ترافیک، همزمان با سراسر کشور در روزهای پنج شنبه و جمعه ۲۲ و ۲۳ آبانماه در دانشگاه قم برگزار می‌شود.

وی با اشاره به تعداد شرکت کنندگان در این آزمون اظهار داشت: در مجموع دو هزار و ۳۰۵ نفر در این آزمون ثبت نام کردند که از این تعداد دو هزار و ۱۹۱ نفر در مقطع کار‌شناسی، ۴۹ نفر در مقطع کاردانی و ۶۵ نفر نیز از معماران تجربی هستند.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان قم افزود: برای قبول شدگان در این آزمون پس از تکمیل مدارک مورد نیاز، پروانه اشتغال به کار صادر می‌شود و این افراد می‌توانند فعالیت رسمی خود را آغاز کنند.

وی گفت: در رشته عمران دو آزمون محاسبه و نظارت برگزار می‌شود و نحوه برگزاری آزمون در رشته معماری نیز به صورت تستی و تشریحی است و علاوه بر آن در رشته‌های عمران و معماری آزمون اجرا نیز برگزار می‌شود.

خان احمدلو افزود: آزمون معماران تجربی استان قم نیز با حضور ۶۵ داوطلب صبح روز جمعه ۲۳ آبان‌ماه همزمان با سراسر کشور در دانشگاه قم برگزار می‌شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم گفت: داوطلبان شركت در آزمون ورود به حرفه مهندسان می‌توانند كارت ورود به جلسه را با مراجعه به سایت دفتر امور مقررات ملی ساختمان به نشاني اينترنتي www.inbr.ir دریافت کنند.

کد خبر 2418322