به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام علی دشتکی ظهر پنجشنبه در نشست نقد و بررسی نمایشگاه فرهنگ عاشورایی و نمایش ردای سرخ خورشید که با حضور معاون فرهنگی سپاه، مسئولان هیئت رزمندگان، دبیر اجرایی نمایشگاه و جمعی از مسئولان اداره کل تبلیغات اسلامی همدان برگزار شد، اظهار داشت: این برنامه با اجرای چهار نمایش متفاوت عاشورایی از سوی ۷۰ نفر از هنرمندان برگزار شد.
وی به میزان رضایتمندی مردم از این برنامه اشاره کرد و افزود: در این برنامه که به مدت یک هفته با استقبال پرشور مردم برگزار شد ۱۵ هزار نفر شرکت کردند.
حجتالاسلام دشتکی در ادامه به برپایی نمایشگاه بزرگ فرهنگ عاشورایی در۵۰ غرفه با ۳۰ عنوان اشاره و عنوان کرد: در این نمایشگاه موضوعات مختلفی ازجمله پاسخگویی به مسائل شرعی، کودکان عاشورایی، بانوان عاشورایی، عفاف و حجاب، فرقه ها و مذاهب، آسیب های دینی مدنظر بود.
وی از برگزاری غرفه های نماز عاشورایی، مهدویت، آثار مکتوب عاشورایی، نمادهای قدیمی عاشورا، هنرهای تجسمی عاشورا، آثار هیئات مذهبی، آثار مداحان، فضای مجازی، نرم افزار، غرفه کتاب و محصولات فرهنگی در این نمایشگاه سخن گفت و افزود: نمایش آثار فرهنگ عاشورایی همدان در قرن اخیر، آثار مفهومی، سیر تاریخی اسلام، غرفه بیداری اسلامی، غرفه های مشاوره دینی و مشاوره خانواده و غیره نیز مدنظر قرار گرفت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان ادامه داد: در مدت شش روز برپایی این نمایشگاه، غرفه های کودکان عاشورایی، امام حسین(ع) و مجموعه های قرآنی مورد توجه بیشتری قرار گرفت.
برگزاری سومین دوره انتخابات کانون مداحان استان همدان
کارشناس روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی همدان نیز از برگزاری سومین دوره انتخابات کانون مداحان در این استان خبر داد.
علی محمد صیادی با اشاره به برگزاری این انتخابات در ۱۲ دی ماه سال جاری، اظهار داشت: مداحان می توانند برای ثبت نام تا ۳۰ آبان سال جاری به دفاتر ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان های استانی مراجعه کنند.
وی با اشاره به برگزاری سومین سال متوالی این انتخابات افزود: در شهرستان های نهاوند، تویسرکان، رزن، اسدآباد و فامنین که ۳۰ تا ۲۰۰ نفر مداح دارند اعضای اصلی شامل ۵ نفر و اعضای علی البدل ۲ نفر و در شهرستان های همدان، ملایر، بهار و کبودراهنگ که ۲۰۰ تا ۴۰۰ مداح دارند نیز اعضای اصلی شامل ۷ نفر و اعضای علی البدل هم ۳ نفر انتخاب می شوند.
صیادی در ادامه به وظایف مختلف کانون مداحان اشاره و خاطرنشان کرد: نظارت و کنترل بر فعالیت ها و امور مداحان، تغذیه فکری و آموزش صحیح به آنها، توجه به محتوای مداحی ها و اشعار، آسیب شناسی و آسیب زدایی از جمله اقدامات این کانون است.
وی با دعوت از افراد با انگیزه، توانمند و با بصیرت در زمینه مداحی، گفت: حفظ و نظارت مراسم دینی و مذهبی از سوی مردم و همچنین حضور خود مردم در این مراسم نیز می تواند موثر باشد.
کارشناس روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی همدان با بیان اینکه تکلیف مداری، وظیفه و مسئولیت اعضای ستاد انتخابات کانون مداحان است، افزود: مداحان از جمله اقشاری هستند که مورد توجه مردم هستند که این کانون می تواند در جهت ساماندهی آنها بسیار موثر باشد.
علی محمد صیادی در ادامه با اشاره به وجود ۱۶۶۰ مداح ثبت شده در استان یادآور شد: باید مداحانی وارد این انتخابات شوند که دارای انگیزه و با توان بالا و بهره مند از فرصت های لازم باشند تا بتوانند به مسائل و مشکلات جامعه مداحان استان رسیدگی کنند.
گفتنی است، این انتخابات ۸ تا ۱۲ دی ماه سال جاری در دفاتر تبلیغات اسلامی مراکز استان برگزار خواهد شد.