به گزارش خبرنگار مهر، رضا آبشیرینی عصر پنجشنبه در نشست با مسئولان بنیاد نخبگان استان بوشهر اظهار داشت: بسیج دانشجویی در سالهای اخیر اقدامات بسیار زیادی را به منظور توسعه علمی در استان داشته است و در این راه طرحهای بسیار خوبی اجرا شده است.
وی ادامه داد: یکی از طرحهای بسیار خوبی که بسیج داشته است، اجرای اردوهای جهادی است که در نقاط محروم و کمتر برخوردار برگزار می شود و گامی بسیار مهم در رفع محرومیت از این مناطق است.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی استان بوشهر توسعه برنامه آموزشی را به عنوان یکی از محورهای مهم اردوهای جهادی عنوان کرد و افزود: سازندگی و محرومیت زدایی، افزایش سطح علمی و فرهنگ سازی در زمینهها مختلف از دیگر اهداف برگزاری اردوهای جهادی است.
وی با اشاره به حضور گسترده و چشمگیر دانشجویان در مناطق محروم استان بدون داشتن هیچگونه چشمداشتی، خاطرنشان ساخت: باید از فرصتهایی که در اختیار داریم به بهترین شکل استفاده کنیم تا بتوانیم بهترین خدمات را ارائه دهیم.

نماینده سازمان بسیج سازندگی استان بوشهر نیز در این نشست اظهار داشت: برگزاری اردوهای جهادی بر عهده سازمان بسیج سازندگی است که تلاشهای بسیار زیادی برای برگزاری هر چه بهتر این اردوها صورت گرفته است.
فیروزی خاطرنشان ساخت: استان بوشهر در زمینه پرورش آبزیان و ماکیان، پرورش گیاهان و ... دارای ظرفیتهای بالایی است که بسیج سازندگی نیز در این راستا حرکت کرده و طرحهای مختلفی اجرا می شود.


نظر شما