محسن جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: جشنواره فرش دستباف از ۲۲ بهمن ماه سالجاری شروع و تا ۲۲ اسفند ماه در ۱۴ فروشگاه بزرگ برگزار می شود.
مدير اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان اظهار داشت: این جشنواره ۵ دوره در استان زنجان برگزار شده است.
جعفری تاکید کرد: در این جشنواره فرش دستباف استان و سایر شهرستانها با ۵ الی ۱۰ درصد تخفیف برای خرید عموم مردم دایر است.
وی در ادامه از برگزاری دوره های آموزشی فرش برای قالی بافان خبر داد و گفت: در هشت ماهه سالجاری بیش از ۱۰۰ نفر تحت پوشش این دوره ها قرار گرفته اند و تا پایان سال هم چندین دوره برای فرشبافان پیش بینی شده است.
مدير اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان تصریح کرد: تاکنون بیش از ۲۱ دوره کلاس آموزش فرشبافی برای قالیبافان استان زنجان انجام گرفته است.
جعفری همچنین از برگزاری دوره های آموزش برای ناظرین فنی فرش خبر داد و افزود: این دوره ها برای اولین بار است که توسط سازمان برگزار می شود.
وی یاد آورشد: توجه به بحث مهم آموزش فرش به قالیبافان به ارتقای کیفی فرش دستباف کمک می کند.
مدير اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان افزود: این سازمان به تحقق این امر مهم توجه ویژه دارد و برنامه ریزی های لازم را تدوین کرده است.
نظر شما