پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ دی ۱۳۹۳، ۱۵:۴۹

روایت اسرافیلی از کارشکنی برخی محافل در توسعه شعر انقلاب

روایت اسرافیلی از کارشکنی برخی محافل در توسعه شعر انقلاب

حسین اسرافیلی می‌گوید علی‌رغم کارشکنی برخی محافل و انجمن‌ها علیه شعر انقلاب، این جریان ادبی به خوبی راه خود را ادامه داده و می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین اسرافیلی شاعر انقلاب درخصوص فعالیت شاعران جوان این حوزه گفت: جوانانی كه در حوزه مفاهیم انقلاب اسلامی شعر می‌سرایند خوب كار می كنند و شعر آیینی را خوب می شناسند و به نوعی اشعاری كه در شرایط فعلی توسط جوانان سروده می شود در ادامۀ فرهنگ و ادب گذشتۀ شاعران پیش كسوت ما است.

وی به كارشكنی هایی كه توسط بعضی از مجامع و انجمن‌ها درمورد شعر انقلاب صورت می‌گیرد اشاره و عنوان كرد: انجمن‌هایی هستند كه در جهت مخالف تفكر انقلاب و آرمان‌های آن فعالیت می كنند ولی با توجه به این كه شعر انقلاب از پشتوانه خوبی برخوردار است این گونه موارد نمی تواند خللی در آن وارد كند.

وی استفاده از توصیفات خارج از عرف را در بیان مقصود شاعر امری مذموم دانست و گفت: شاعران باید در استفاده از كلمات در شعر خود محتاطانه عمل كنند تا خوانش آن ها برای مخاطبان سریع و راحت باشد و او را به درك درستی برساند.

اسرافیلی شعر انقلاب را ادامه دهنده راه شعر فارسی دانست و خاطرنشان كرد: این جریان ادبی كشور را كه در آن از مفاهیم هدایت به راستی، بها دادن به ارزش های اسلامی و توجه به هویت های دینی و قومی بهره می برد بدون نگاه به شعر فارسی نمی توان دید.

این شاعر متذكر شد: این موضوعات جزو ارزش های ادب فارسی به شمار می روند كه از همان ابتدای اسلام جزو مولفه های ادبی و فرهنگی ما قرار گرفت و بعد از انقلاب نیز رنگ و بوی بیشتری پیدا كرد.

وی ادامه داد: توجه به مقوله های ارزشی در طول تاریخ وجود داشته است ولی پس از انقلاب  این توجه مضاعف تر شده است.

وی درخصوص این كه شعر دفاع مقدس مكمل شعر انقلاب است اظهار داشت: این گونه شعری به جنگ و مقوله های دفاع مقدس و شهدا پرداخته و چون مؤلفه شعر انقلاب نیز پرداختن به ارزش ها و بها دادن به اصول اخلاقی و رفتارهای انسانی است، بنابراین می توان شعر دفاع مقدس را نیز جزو شعر انقلاب طبقه بندی كرد.

کد خبر 2454669

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha