پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ دی ۱۳۹۳، ۹:۱۳

پورحسن در گفتگو با مهر:

تيم واليبال متين دامغان در آينده قوی ترين تيم شرق كشور خواهد بود

تيم واليبال متين دامغان در آينده قوی ترين تيم شرق كشور خواهد بود

دامغان - رئيس سازمان ليگ واليبال كشور با تاکید بر اینکه تيم واليبال دامغان يكی از قوی ترين تيم های واليبال شرق كشور خواهد بود، گفت: ورزش عمل پالايش فضای فرهنگی و اجتماعی جامعه است.

منوچهر پورحسن در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: باتوجه به وجود امكانات و زيرساخت هاي لازم و استعدادهاي فراوان در شهرستان دامغان و نبود باشگاه و تيم مطرحي در عرصه واليبال كشور در فاصله تهران تا نيشابور، شهرستان دامغان با همدلي و همراهي مسئولان مي تواند رشد خوبي را در این رشته ورزشي به همراه داشته باشد.

وي تصريح كرد: ادارات ورزش و جوانان شهرستان ها بدون حمايت مسئولان و ديگر دستگاه هاي اجرايي شهر خود نمي توانند موفقيت هاي چشمگيري را كسب كنند كه اين موضوع مهم بايد با حمايت همگان تقويت شود تا بحث ورزش در تمامي رشته ها پررنگ شود.

رئيس سازمان ليگ واليبال كشور با اشاره به تجربه مسئوليت هاي گذشته خود در حوزه ورزش استان هاي خوزستان و خراسان، ابعاد تاثيرگذاري ورزش در جامعه را بسيار فراتر از ورزش همگاني و قهرماني عنوان كرد و افزود: در حقيقت كمك به گسترش ورزش در جامعه و افزايش روي آوردن مردم به رشته هاي گوناگون ورزشي، كمك به اعتلاي فرهنگ و سلامت جامعه است.

وي يادآور شد: ورزش عمل پالايش فضاي فرهنگي و اجتماعي جامعه است و مردم و مسئولان ما با كمك به اشاعه بيش از پيش ورزش در جامعه مي تواند به ميزان زيادي بار مبارزه با ناهنجاري هاي اجتماعي را از دوش حافظان نظم و امنيت و سنگيني بسياري از هزينه هاي دارو و درمان را از دوش دولت و خانواده ها بردارند.

پورحسن، خواستار مشاركت بيش از پيش شهرداري هاي سطح كشور در امر ورزش همگاني و قهرماني و ورود اين نهادها به عرصه باشگاه داري شد و افزود: بنده همواره با واگذاري فضاها و سالن هاي ورزشي به بخش خصوصي مخالف بوده ام زيرا طبق اصل سوم قانون اساسي كه به ورزش رايگان اشاره دارد، شهرداري ها و نهادهاي دولتي بايد اداره امكانات را در اختيار داشته باشند تا مردم بتوانند رايگان ورزش كنند و سلامت جسمي و روحي جامعه از اين طريق تامين شود.

مسئول ارشد ليگ واليبال كشور در خاتمه با اظهار خرسندي از شروع فعاليت تيم واليبال باشگاه خوش نام و توانمند متين در دامغان با سرمربيگري داوود مقبلي چهره ارزشمند واليبال اين شهرستان و عضو سابق تيم هاي ملي واليبال نوجوانان، جوانان و بزرگسالان كشور گفت: اين تيم با وجود مسئولان و مردم ورزش دوست دامغان وهمچنين مربي و بازيكنان خوبي كه در خدمت گرفته است مي تواند آينده اي روشن را ترسيم كند.

کد خبر 2459678

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha