پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ دی ۱۳۹۳، ۱۵:۱۳

در ۹ ماه سال جاری؛

۱۹ هزار پرونده به هیئت‌های حل اختلاف استان اصفهان وارد شد

۱۹ هزار پرونده به هیئت‌های حل اختلاف استان اصفهان وارد شد

اصفهان - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۱۹ هزار پرونده به هیئت‌های حل اختلاف استان اصفهان در حوزه اختلافات کارگری و کارفرمایی وارد شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی قادری امروز در همایش نقش آرا و احکام دیوان عدالت اداری که در اتاق بازرگانی، صنعت و معدن اصفهان برگزار شد، با اشاره به فعالیت افراد نخبه و فعال در هیئت‌های حل اختلاف و تشخیص استان اصفهان اظهار داشت: از این رو در حال حاضر در استان اصفهان ۳۵ هیئت تشخیص و ۱۴ هیئت حل اختلاف فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه تا پایان سال جاری سه شعبه جدید هیئت حل اختلاف در شهرهای اصفهان، فریدن و فلاورجان راه اندازی خواهد شد، افزود: در حالت استاندارد باید روزانه ۵ مورد پرونده به هر شعبه ارسال شود و این در حالی است که در استان اصفهان به دلیل رسیدگی سریع به پرونده‌ها روزانه ۱۲ پرونده به هر شعبه ارجاع داده می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان در ادامه با اشاره به آمار بالای بیکاری استان نسبت به میانگین کشوری بیان داشت: مسائلی مانند آلاینده‌‌های هوای اصفهان و مشکلات محیط زیستی چالش های زیادی را در حوزه اشتغال ایجاد کرده و ضروری است که هر چه زودتر به این امر رسیدگی شود.

وی با اشاره به فعالیت ۳۵۴ نماینده کارگری و کارفرمایی در شعب حل اختلاف استان اصفهان اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۹ هزار پرونده به شعب حل اختلاف ارجاع داده شده و تاکنون برای ۱۶ هزار پرونده رای صادر شده است.

قادری در ادامه با اشاره به ارجاع ۳۸۵ پرونده کارگری و کارفرمایی استان اصفهان به دیوان عدالت اداری اضافه کرد: تاکنون به ۱۶۰ پرونده رسیدگی شده و مابقی در نوبت رسیدگی هستند.

احیای هیئت‌های سازش در استان اصفهان ضروری است

وی در ادامه خواستار راه اندازی ۲ شعبه دیوان عدالت اداری در استان اصفهان شد و افزود: ضروری است که این شعب در استان اصفهان با توجه به ظرفیت اشتغال و تولید راه اندازی شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان احیای هیئت‌های سازش را نیز ضروری دانست و گفت: در گذشته ۳۵ درصد از اختلافات کارگری و کارفرمایی استان اصفهان با استفاده از ظرفیت این هیئت‌ها مرتفع می‌شده و ضروری است که این هیئت‌ها دوباره احیا شود.

کد خبر 2465119

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha