به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، سرپرست وزارت رفاه چندي پيش از افزايش سن بازنشستگي به 35 سال خبر داده بود و اين امر باعث ايجاد نگراني در بين مردم به خصوص جامعه كارگري شد . از سوي ديگر مسئولان سازمان تامين اجتماعي روز گذشته وجود چنين بحثي را منتفي دانستند اما اينكه چنين طرح هايي بر چه اساس مطرح مي شود و موجبات تشويش خاطر افكار عمومي را فراهم مي آورد ، ابهامي است كه تاكنون پاسخي براي آن نيافته ايم...
بحث افزايش سن بازنشستگي در حالي مطرح مي شود و باعث ايجاد نگراني در بين مردم مي كند كه مشخص نيست كه اين طرح از سوي چه ارگان ونهادي مطرح شده است.
مهندس داوود مددي، يكي از راههاي برون رفت از چالش هاي گريبانگير صندوق هاي بازنشستگي را اصلاح سقف سني بازنشستگي مي داند و معتقد است حداقل سابقه بازنشستگي از 30 به 35 سال افزايش يابد.
سرپرست وزارت رفاه اظهار داشته كه " بازنشستگي زودهنگام با توجه به افزايش سن اميد به زندگي موجب از بين رفتن ظرفيت هاي اشتغال در جامعه مي شود، چرا كه اغلب كارفرمايان بخصوص در بخش خصوصي تمايل به استفاده از بازنشستگان با تجربه و توانا به جاي نيروهاي جديد و كم تجربه دارند ضمن اينكه بازنشستگان نيازي به بيمه ندارند ".
گرچه به گفته سرپرست وزارت رفاه احتمال ورشكستگي صندوق هاي بازنشستگي تا سال 88 وجود دارد اما به طور حتم اين امر دليلي نمي شود كه مسئول تامين رفاه اجتماعي در يك كشور افزايش سن بازنشستگي را راه حلي براي اشتغال زايي در كشور بداند.
به طور حتم وضعيت حاد صندوق بازنشستگي و وضعيت نا بسامان اشتغال در كشور ربطي به مردم و جامعه كارگري ندارد و اين مشكل دولت است كه بايد فكر اساسي در ارتباط با آن بيانديشد .
در حالي كه بحث افزايش سن بازنشستگي ابتدا از سوي مديرعامل سازمان تامين اجتماعي و با موافقت وي اعلام شد اما در حال حاضر مسئولان بسياري در اين سازمان مخالفت خود را با اجراي اين طرح ابراز كرده اند .
سرپرست معاونت فني و درآمد سازمان تامين اجتماعي به صورت قاطع گفته برنامه اي براي افزايش سن مستمري بگيران نداريم و كماكان بر اساس ماده 76 قانون تامين اجتماعي ، 30 سال خدمت پابرجا است و بحثي در اين خصوص مطرح نيست.
فرخ ملك وند گفته مردم نگران نباشند و اصلا چنين نگراني متوجه بيمه شدگان و جامعه كارگري نيست .
رييس كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، بازنشستگي با 35 سال را غير ممكن دانست و گفت : بازنشستگي با 35 سال سابقه با ضوابط سازمان تامين اجتماعي همخواني ندارد و سازمان تامين اجتماعي نيز به طور حتم موافق اجراي اين طرح در كشور نخواهد بود .
عبدالرضا مصري افزود : مسئولان سازمان تامين اجتماعي بازنشستگي با 25سال سابقه را نيز براي سازمان هزينه بر مي دانند و معتقدند همانگونه كه بازنشستگي با 25 سال بار مالي فراواني براي سازمان ايجاد مي كند ، همچنين بازنشستگي با 35 سال نيز به طور حتم سازمان تامين اجتماعي را با مشكلات بسياري مواجه خواهد كرد .
وي در ادامه گفت : دولت نيز توانايي تامين منابع مالي لازم براي اجراي طرح بازنشستگي با 35 سال سابقه را ندارد و به طور حتم اين طرح بي نتيجه خواهد بود.
رييس كميسيون اجتماعي مجلس تصريح كرد : در صورتي كه حتي چنين طرحي ارائه شود به طور حتم مورد تصويب قرار نخواهد گرفت و در مراحل ابتدايي رد خواهد شد .
به گزارش خبرنگار اجتماعي مهر ، پيشنهاد چنين طرحي از سوي مسئولاني كه به طوري مستقيم با مشكلات جامعه در ارتباط هستند ، چندان معقول و منطقي به نظر نمي رسد . زيرا ، در حال حارضر حدود 3 ميليون نيروي شاغل بيكار داريم كه اگر اكثر آنها به اميد بازنشسته شدن شاغلان و جايگزين شده در مشاغل آنها ، ثانيه شماري مي كنند و اگر بخواهيم زمان انتظار بيكاران را پنج سال بيشتر كنيم ، قطعا دچار بحران هاي عديده اي خواهيم شد .
نظر شما