پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ بهمن ۱۳۹۳، ۱۲:۰۰

توحیدی:

انبارها و تولیدی ها در بافت قدیمی کرمان راه اندازی نشود

انبارها و تولیدی ها در بافت قدیمی کرمان راه اندازی نشود

کرمان - فرماندار کرمان با اشاره به آتش سوزی بزرگ کرمان طی هفته گذشته، گفت: نباید کارگاه و انبار در بافت تاریخی شهر کرمان راه اندازی شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی توحیدی صبح یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان کرمان با قدردانی از حضور حماسی مردم کرمان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ابراز داشت: خلق چنین صحنه هایی باعث یاس و ناامیدی دشمن می شود.

وی گفت: ملت ولایتمدار ایران همواره پشتیبانی و حمایت خود از انقلاب و نظام را به اثبات رسانده اند و این امر وظیفه مسئولان را برای رفع مشکلات موجود دو چندان می کند.

توحیدی در ادامه به آتش سوزی هفته گذشته شهر کرمان اشاره و تصریح کرد: در محدوده بازار کرمان برخی منازل با تغییر کاربری به انبارها و کارگاه های تولیدی تبدیل شده اند.

وی با اشاره به وضعیت کوچه های این منطقه از شهر گفت: امکان ورود ماشین های آتش نشانی به این کوچه ها در زمان بروز حادثه وجود ندارد.

توحیدی با تاکید بر عدم راه اندازی کارگاه ها و انبارها در بافت قدیم شهر، ادامه داد: باید این محدوده شهر از وجود انبارها و تولیدی ها تخلیه شود.

فرماندار کرمان همچنین به نزدیک شدن به ایام عید نوروز اشاره و تصریح کرد: باید اقدامات لازم از سوی شهرداری برای زیباسازی شهر در دستور کار قرار گیرد.

کد خبر 2495758

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha