به گزارش خبرگزاری مهر، ایندیا تایمز در گزارشی با اشاره به اظهارات نخست وزیر هند در کنفرانس خبری با رئیس جمهوری سریلانکا نوشت نارندرا مودی ضمن استقبال از سفر «ماتیر پیالا سیریسنا» به دهلی نو به وی برای پیروزی در انتخابات از طرف مردم کشورش تبریک گفت.
مودی با اشاره به مذاکراتش با رئیس جمهوری سریلانکا درباره روابط دوجانبه و موضوعات بین المللی، این کشور را بزرگترین شریک تجاری هند برشمرد و حمایت خود را از تجارت متوازن در دو کشور اعلام کرد.
نخست وزیر هند در ادامه از توافق دوجانبه در زمینه امنیت هسته ای خبر داد و گفت این توافق نمونه ای دیگر از اعتماد دوجانبه بوده و به نفع هر دو کشور است.
بر اساس این توافق هندوستان به سریلانکا اطمینان می دهد تا نیروگاههای اتمی اش در ایالت جنوبی «تامیل نادو» از امنیت کافی برخوردار بوده و تهدیدی برای سریلانکا نباشد.
نظر شما