به گزارش خبرنگار مهر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام شب گذشته در نخستین دوره مسابقات سراسری قرآن در چابهار اظهار داشت: چه بسیاری آدمها که تلاوت کننده قرآن هستند، اما قرآن آنان را نفرین و لعنت می کند که این نگاه به خوبی اهمیت بصیرت در جامعه را نشان می دهد.
حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر ناطق نوری افزود: کسانی که از قرآن استفاده های سو کرده و برداشت های شخضی را اعمال می کنند، وابسته به بیگانگان و استکبار جهانی هستند و سبب اسلام هراسی در جهان شدند.
وی دین اسلام را دین عدل خواند و بیان کرد: در مدیریت یک جامعه، عدل اساس است و بخشش های بی مورد، مورد سوء استفاده قرار گرفته و تنبلی افراد جامعه را به دنبال داشته باشد و آسیب هایی به اداره جامعه وارد کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: عدل باعث قوام جامعه و امیدواری انسان ها و باور آنها می شود به طوری که همه در برابر قانون یکسانند و رشوه، زد و بندها، رفاقت بازی و فامیل و همشهری گری در آن جایی ندارد و اگر عدل باشد گناهی نیست.
وی گفت: زیبایی والیان و حاکمان در اجرای عدالت است و باعث می شود که مردم به آنان علاقه مند شوند و از طرفی عدل باعث گشایشی در دین مبین اسلام شده و گرایش بیشتر انسان ها به آن را به دنبال دارد.
ناطق نوری با اشاره به گروه های تندرو افزود: این گروه های تندرو و وابسته در حقیقت مردم را از قرآن و اسلام دور می کنند، این گروه ها ریشه استکباری دارند و وابسته به دشمنان اسلام هستند و هدفشان اسلام هراسی است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطر نشان کرد: این در حالی است که اسلام دین رحمت، رافت و مهربانی و دین اعتدال است و با هر گونه افراط و تفریط مخالف است.
وی اظهار داشت: اسلام دین وحدت و همبستگی است و مسلمانان نیز باید برای دیگران نمونه باشند زیرا الگوی آنان پیامبر رحمت و مهربانی رسول اکرم (ص) است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار نیز در این همایش اظهار داشت: با عنایت الهی توانستیم میزبان نخستین دوره مسابقات قرآنی مناطق آزاد باشیم که اکنون شاهدیم که قاریان عزیز از هفت منطقه آزاد به چابهار آمده اند.
حامد علی مبارکی بیان کرد: در این همایش که به برکت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در نخستین روزهای سی و هفتمین بهار انقلاب در رشته های حفظ، قرائت، مفاهیم قرآن کریم، حفظ کل، حفظ ۱۵ جزء، حفظ ۱۰ جزء، ترتیل و اذان برگزار شده است بیش از ۱۰۰ نفر از خواهران و برادران قرآنی حضور دارند.
به گزارش خبرنگار مهر، مراسم افتتاحیه نخستین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم مناطق آزاد کشور سه شنبه شب با حضور حجت الاسلام والمسلمین احمد ناطق نوری، حجت الاسلام زم و جمعی از مسوولان دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و مسوولان شهرستان در سالن نمایشگاههای بین المللی منطقه آزاد چابهار برگزار شد.


نظر شما