به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علیرضا پریور ظهر شنبه در جشنواره رسانه، نظم و امنیت عمومی استان کرمان گفت: متاسفانه در حال حاضر طرز فکر عموم مردم جامعه این است که امنیت تنها باید توسط نیروی انتظامی محقق شود که این تفکر اشتباه بوده و باید بدانیم که امنیت با کمک و همکاری نیروی انتظامی مردم و رسانه ها در جامعه برقرار می شود.
وی افزود: این جشنواره تا سال های گذشته به صورت متمرکز برگزار می شد اما از سال جاری به صورت استانی در تمام سطح کشور برپا می شود.
سرهنگ پریور اذعان داشت: ۴۸۵ اثر در بخش های شش گانه جشنواره رسانه، نظم و امنیت عمومی استان کرمان ارسال شده است.
دبیر اجرایی نخستین جشنواره رسانه،نظم و امنیت عمومی استان کرمان گفت: در این جشنواره ۱۷ اثر توسط کمیته داوری انتخاب شده و صاحب رتبه های برتر شده اند.
معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان کرمان اظهار داشت: در این چند سال رویکرد نیروی انتظامی تغییر کرده و رویکرد جامعه محور در نیروی انتظامی شکل گرفته است.
نظر شما