پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ اسفند ۱۳۹۳، ۹:۰۲

آشتاب خبر داد:

۱۲ هزار لرستانی در دفاتر کاریابی ثبت نام کردند/ ۲۲۰۰نفر شاغل شدند

۱۲ هزار لرستانی در دفاتر کاریابی ثبت نام کردند/ ۲۲۰۰نفر شاغل شدند

خرم آباد - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان از ثبت نام بیش از ۱۲ هزار نفر در دفاتر کاریابی استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی آشتاب صبح چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: طی سالجاری ۱۲ هزار و ۵۲۸ نفر در دفاتر کاریابی سطح استان ثبت نام کرده اند.

وی ادامه داد: تعداد فرصت های شغلی اعلام شده به دفاتر کاریابی لرستان طی امسال دو هزار و ۷۲۸ فرصت بوده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان تعداد افراد معرفی شده برای استفاده از این فرصت های شغلی را چهار هزار و ۲۰۰ نفر اعلام کرد و بیان داشت: به طور معمول دو برابر فرصت های شغلی اعلام شده متقاضیان معرفی می شوند.

آشتاب افزود: در این راستا دو هزار و ۲۴۸ نفر از طریق دفاتر کاریابی استان به کار گمارده شدند.

وی تعداد دفاتر کاریابی فعال در سطح استان را در حال حاضر ۱۶ دفتر اعلام کرد.

برگزاری دهمین جشنواره امتنان از کارآفرینان برتر لرستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان در بخش دیگری از سخنان خود از برگزاری دهمین جشنواره امتنان از کارآفرینان برتر استان خبر داد و بیان داشت: کار ثبت نام از کارآفرینان در این جشنواره آغاز شده است.

آشتاب توسعه فرهنگ کار، تقویت کارآفرینی، معرفی الگوهای موفق و ... را از اهداف برگزاری این جشنواره دانست و گفت: متقاضیان تا پایان فروردین ماه سال آینده برای ثبت نام فرصت دارند.

وی با بیان اینکه کار ثبت نام کارآفرینان از ابتدای اسفندماه امسال آغاز شده است ادامه داد: تا پایان ثبت نام امکان گزارش گیری از تعداد متقاضیان وجود ندارد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان یادآور شد: در جشنواره امتنان از کارآفرینان استان طی سال گذشته بیش از هزار و ۵۵۸ نفر در سه بخش صنعت، کشاورزی و خدمات ثبت نام کرده بودند.

کد خبر 2520558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha