۲۹ اسفند ۱۳۹۳، ۶:۴۵

باستی:

امسال ۴۸۶ پروژه عمران شهری در استان بوشهر اجرا شد

امسال ۴۸۶ پروژه عمران شهری در استان بوشهر اجرا شد

بوشهر - معاون امور عمرانی استاندار بوشهر گفت: امسال ۴۸۶ پروژه عمران شهری در استان بوشهر اجرا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسن باستی عصر پنجشنبه در نشست شهرداران استان بوشهر اظهار داشت: استاندار بوشهر تلاش‌های ویژه‌ای را برای تامین اعتبار و تصویب طرح‌های مهم و ماندگار در استان بوشهر داشتند.

وی سال ۹۳ را سالی سرشار از موفقیت برای استان بوشهر خواند و تصریح کرد: عمران شهری ویترین فعالیت‌های عمرانی است و دارای تاثیرات عمیق روانی است و این طرح‌ها همواره دارای یک نقش متفاوت بوده است.

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر به اهمیت بالای مدیریت شهری اشاره کرد و افزود: شهرداری از نظافت پیاده‌روها تا طراحی و اجرای پروژه‌های کلان و بزرگ را در حیطه مسئولیتی خود دارد و نیاز است که مدیریتی قوی در این زمینه شاهد باشیم.

وی با اشاره به ارتباط نزدیک شهرداری ها با مردم، خاطرنشان ساخت: این نزدیکی بین مردم و مدیریت شهری می‌تواند منشا خدمات بسیار خوبی باشد و اثربخشی خدمات شهرداری‌ها بسیار بالا است.

باستی با تاکید بر اینکه باید به دنبال ایجاد رفاه و آسایش و آرامش مردم بوده و نشاط اجتماعی را تقویت کنیم، تصریح کرد: باید شرایط به گونه‌ای باشد که مردم از قدم زدن در شهرها احساس رضایت کنند.

امسال ۳۹۶ میلیارد تومان اعتبار عمرانی در شهرداری‌ها داشته‌ایم

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر ادامه داد: شهرداری‌ها حوزه مسئولیت و پاسخگویی بالایی را دارند ولی اختیاراتی که قانون بر عهده آنها گذاشته است، متناسب با شرح وظایف نیست.

وی ادامه داد: در حالی که سال گذشته ۲۲۰ میلیارد تومان اعتبارات شهرداری‌های استان بوشهر بود، امسال ۳۹۶ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی در شهرداری‌های استان داشته‌ایم.

باستی خاطرنشان ساخت: امسال ۴۸۶ پروژه عمران شهری در سطح استان اجرا شده است که برخی از آنها در حال اجرا است و برخی از طرح‌ها نیز تکمیل و اجرا شده است.

وی همچنین با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای میزبانی مناسب از مسافران نوروزی در استان بوشهر، بیان داشت: همه شهرداری‌ها باید تلاش کنند و امکانات خود را بسیج کنند که بتوانند میزبان شایسته‌ای برای مهمانان باشند.

کد خبر 2521518

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha