۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۰:۳۴

جایدری:

۸۰ هزار دانش آموز در مسابقات علمی فرهنگی ایلام شرکت دارند

۸۰ هزار دانش آموز در مسابقات علمی فرهنگی ایلام شرکت دارند

ایلام- دبیر جشنواره علمی و فرهنگی دانش آموزی استان ایلام گفت: ۸۰ هزار دانش آموز در مسابقات علمی فرهنگی ایلام شرکت دارند.

یدالله جایدری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مسابقات علمی و فرهنگی دانش آموزان استان ایلام از دیروز در استان ایلام آغاز شده و به مدت یک هفته نیز ادامه دارد.

وی بیان داشت: این مسابقات با حضور دانش آموزانی از سراسر استان برگزار می شود که نقش مهمی در کشف استعدادهای دانش آموزی در سطح استان دارد و ما تلاش داریم سی و یکمین دوره این مسابقات را هرچه بهتر برگزار کنیم.

این مسئول عنوان کرد: هم اکنون بیش از ۸۰ هزار دانش آموز از سراسر استان در رشته های مختلف نظیر نمایش، آوا و دیگر بخشهای فرهنگی و فرهنگی شرکت کرده اند.

جایدری بیان داشت: هدف از برگزاری چنین مسابقات علمی و فرهنگی در استان ایلام کشف استعدادهای خوب در بین نوجوانان استان است که امیدواریم منجر به توسعه استان شود.

کد خبر 2569850

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha