۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۲۹

خدمت رسانی ویژه ستاد بازسازی عتبات عالیات برای زائرین کاظمین

خدمت رسانی ویژه ستاد بازسازی عتبات عالیات برای زائرین کاظمین

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات اعلام کرد: این ستاد خدمات گسترده ای را برای زائرین کاظمین در ایام سوگواری باب الحوائج (ع) تدارک دیده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن پلارک گفت: نظر به فرا رسیدن ایام سوگواری امام موسی کاظم (ع) و حضور خیل زوار در حرم مطهر امامین جوادین؛ با در خواست تولیت این حرم مجموعه اقداماتی برای خدمت رسانی بهتر به زائرین انجام شد.

وی ادامه داد: محدوده  صحن های صاحب الزمان(عج) و امام علی(ع) که پیش از این توسط حرم تملک شده بود، به طول ۳۰۰متر دیواره چینی بتنی شده و نرده ها و درهای فلزی مورد نیاز برای ایجاد فضاهای مناسب زیارتی پیرامون حرم تعبیه شد.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با اشاره به ساخت فندانسیون بتنی منبع آب ویژه حرم  مطهر گفت: مخزن فلزی با ظرفیت ۴۰۰هزار لیتر جهت تامین آب شرب زوار نصب شده است.

پلارک با بیان اینکه در زمینه اسکان زائرین تمهیدات دیگری نیز اندیشیده شده است گفت: ۴ چادر خیمه ای ضد آب بزرگ تهیه و به کاظمین ارسال شده است.

وی گفت برای تامین تجهیزات ایمنی و بهداشتی ۲۰ دستگاه کانکس های بازرسی، امانات و سرویس های بهداشتی در ابعاد مختلف به همراه ۶ دستگاه آبسرد کن بزرگ تحویل استان مقدسه شده است.

کد خبر 2575918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha