به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از شبكه سي ان ان، هادلي درپاسخ به اين سؤال كه آيا گفتگوئي بين ايران و آمريكا درباره عراق صورت گرفته است افزود اين گفتگوها نه در سطح مقامات بالاي ايران بلكه با مقامات پائين اين كشور وجود داشته است.
اظهارات هادلي به شايعاتي كه امروز درباره ديدار زلماي خليل زاد با مقامات ارشد ايراني منتشر شده بود پايان داد.
مشاور امنيت ملي آمريكا گفت: خليل زاد كه پيش از اين سفير ما در افغانستان بود و در حال حاضرنيز سفير آمريكا در عراق است ديدارهائي با مقامات سفارت ايران در كابل داشته و درحال حاضر نيز اجازه برقراري تماسهائي با مقامات سفارت ايران در بغداد به وي داده شده است.
وي همچنين گفت: ما به ايراني ها گفته ايم كه سلاح هاي آنان در دست افرادي ديده شده كه به نيروهاي ائتلاف حمله مي كنند.
مشاور امنيت ملي آمريكا همچنين گفت: ما با ايران مسائلي داريم كه يكي از آنها موضوع تكنولوژي هسته اي اين كشور و ديگري دخالت تهران در عراق است.
نظر شما