پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ خرداد؛

گفتگو برای زندگی در اندیشه و عمل امام موسی صدر بررسی می‌شود

گفتگو برای زندگی در اندیشه و عمل امام موسی صدر بررسی می‌شود

بیست و یکمین نشست «اندیشه و عمل» با موضوع «گفت وگو برای زندگی» دوشنبه ۱۱ خردادماه با سخنرانی دکتر رسول رسولی پور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این نشست که از ساعت ۱۷ تا ۱۹ برگزار می‌شود، دکتر رسول رسولی پور، استاد دانشگاه خوارزمی الگوی گفت‌و‌گو برای زندگی را در اندیشه و عمل امام موسی صدر بررسی خواهد کرد.

دکتر رسول رسولی پور استاد و رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه خوارزمی است. وی دارای مدرک دکترای رشته فلسفه دین از دانشگاه پوتای هندوستان و مدرک پسا دکترا از مرکز فلسفه دین دانشگاه نوتردام ایندیانا آمریکا است. وی که در زمینه های کلام قدیم و جدید، فلسفه دین، منطق (کلاسیک و ریاضی)، الهیات مسیحی و زبان تخصصی تدریس می کند، تاکنون مقالات پژوهشی بسیاری در زمینه «نقش دین در زندگی انسان امروز» نوشته است.

وی همچنین کتاب «شبکه باور» اثر ویلارد کواین و ج. یولیان را به فارسی ترجمه کرده که توسط آیین هنر منتشر شده است.

این نشست که بیست و یکمین نشست از سلسله درس گفتارهای «اندیشه و عمل» است، از ساعت ۱۷ تا ۱۹در مؤسسۀ فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر واقع در تهران، میدان هفت تیر، بالا‌تر از مسجد الجواد، کوچه شریعتی، جنب مسجد الرضا، پلاک ۱۰، واحد ۲ برگزار می‌شود و حضور در آن برای عموم علاقه مندان آزاد است.

کد خبر 2761862

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha