
آيت الله "عميد زنجاني" در گفتگوي اختصاصي با "مهر" با بيان اين مطلب افزود: هرچند مشكل اصلي در ارائه خدمات مطلوب آموزشي و پژوهشي مسائل مالي است و با توزيع عادلانه امكانات موجود، مي توان اين معضل را كاهش داد اما مشكلات عظيم دانشگاه تهران تنها با مسائل مالي قابل حل نيست.
وي تاكيد كرد: در حل مشكلات دانشگاه تمامي افرادي كه در دانشگاه تهران حضور دارند، اعم از استاد، دانشجو و كارمند، همه و همه بايد با همدلي، تدوين منشور فرهنگي و رعايت شئونات دانشگاه به حل مشكلات همت گمارند.
رئيس دانشگاه تهران در پاسخ به سوال خبرنگار "مهر" در زمينه تعدد و تكثر تشكل هاي دانشجويي سياسي و علمي و اختلاف نظرهاي موجود گفت: وجود تنوع، تكثر و اختلاف نظر در مسائل فكري و سياسي مانند اختلاف در عرصه هاي علمي اجتناب ناپذير است و بدون شك اين تفاوت ها و اختلاف نظرها، به شرط تعامل با يكديگر، باعث رويش بيشتر انديشه ها مي شود.


نظر شما