به گزراش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، آيت الله "عميد زنجاني" صبح امروز در سي و هفتمين گردهمايي معاونين دانشجويي و فرهنگي دانشگاه هاي سراسر كشور در باشگاه دانشجويان دانشگاه تهران افزود: ريشه هاي انقلاب را با هر ديدگاهي تجزيه و تحليل كنيم به حماسه كربلا برمي گردد و تقارن عاشورا و دهه فجرتنها تقارني زماني نيست.
وي در خصوص همايش معاونين دانشجويي و فرهنگي دانشگاه هاي سراسر كشور اظهار داشت: موضوع معاونت دانشجويي در گذشته از اركان سه گانه دانشگاه محسوب مي شد و اكنون با توجه به تخصيص اعتبار بودجه دانشگاه ها بر اساس سرانه دانشجويي، نگاه جديدي در مورد اركان دانشگاه مطرح شده كه قابل توجه است.
رئيس دانشگاه تهران با بيان اين كه در دانشگاه مخاطب دانشجو است، خاطرنشان كرد: دانشجو در دانشگاه از جايگاه ويژه اي برخوردار است و در مسائل دانشجويي امور آموزشي، پژوهشي و فرهنگي در اولويت قرار دارند.
وي تعريف مسائل فرهنگي و ارزشي را در دانشگاه ها دشوار دانست و گفت: بايد منشور و خط مشي كلي در زمينه مسائل فرهنگي تدوين كرد تا دانشجو در ابتداي ورود به دانشگاه با آنها آشنا شود. اين منشور اخلاقي فرهنگي و ارزشي بايد از ارزشهاي ملي و مذهبي تشكيل شود.
"عميد زنجاني" با بيان اين كه اكنون شئونات دانشگاه مورد غفلت قرار گرفته است، افزود: شئونات دانشگاه تنها به دانشجويان محدود نمي شود و اساتيد و كاركنان را نيز شامل مي شود. اين شئونات بايد به صورتي تدوين شود كه در دل دانشجو بنشيند و آنها را حفظ كند.
وي ايجاد يك دستور العمل مدون را در مسائل فرهنگي دانشگاه ضروري دانست و اضافه كرد: در راستاي تحقق اين اهداف بايد بودجه لازم مد نظر قرار گيرد و امكانات لازم براي تحقق خواسته ها فراهم شود.
نظر شما