به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، «میشل عون» رهبر جریان ملی آزاد لبنان و نامزد انتخابات ریاست جمهوری این کشور اظهار داشت: جریان المستقبل دیگران را به رسمیت نمی شناسد و آنان را رد می کند.
وی با بیان این مطلب افزود: این اقدام جریان المستقبل از سال ۲۰۰۵ و زمانی که من نماینده بیش از ۷۰ درصد شهروندان مسیحی لبنان بودم آغاز شد. جریان المستقبل علیه گفتگوهای ملی کودتا کرد و آنچه ما درباره آن به توافق رسیده بودیم به خاطر منافعشان بود اما آنها اخلاق و صداقت را از دست دادند.
میشل عون در ادامه گفت: برای از سرگیری گفتگوها با جریان المستقبل شروطی وجود ندارد و ما بر اساس اصول با آنها تعامل می کنیم اما آنها بر اساس منافع با ما تعامل دارند.
رهبر جریان ملی آزاد لبنان اظهار داشت: من صاحب حق هستم و حق دیگران را پایمال نمی کنم اگر کسی مُحق تر از من هست بیاید و من قانع می شوم. مشکل ما در لبنان انتخاب رئیس جمهوری نیست بلکه اصلاح و تغییر است و آغاز این تغییر می تواند از طریق انتخاب رئیس جمهوری باشد.
وی تصریح کرد: زمانی که از یک مسئول سیاسی انتقاد می کنیم عملکرد وی را نقد می کنیم و از طائفه آن انتقاد نمی کنیم.
نظر شما