پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۷ مرداد ۱۳۹۴، ۱۳:۵۲

معاون سیاسی امنیتی استانداری مرکزی:

فضاهای بلااستفاده روستایی برای توسعه ورزش بانوان صرف شود

فضاهای بلااستفاده روستایی برای توسعه ورزش بانوان صرف شود

اراک- معاون سیاسی و امنیتی استاندار مرکزی گفت: مساله توسعه ورزش بانوان اهمیت بسیاری دارد و در زمینه گسترش ورزش در بانوان روستایی نیز فضاهای بلااستفاده روستا می تواند برای توسعه ورزش بانوان صرف شود.

به گزارش خبرنگار مهر، شکرالله حسن بیگی پیش از ظهر سه شنبه در نشست کارگروه بانوان استان مرکزی با اشاره به اهمیت گسترش ورزش بانوان اظهار داشت: مساله توسعه ورزش در تمام اقشار مختلف بانوان و از جمله بانوان روستایی اهمیت بسیاری دارد و در این راستا فضاهای بلااستفاده روستا می تواند برای توسعه ورزش بانوان صرف شود.

وی افزود: همچنین ادارات ورزش و جوانان استان با برقراری ارتباط و تعامل مطلوب با سازمان های استان می توانند از فضاهای مختلف آنها برای توسعه ورزش بانوان بهره ببرند.

حسن بیگی با بیان اینکه ورزش یکی از مسائل مهم برای جامعه امروز تلقی شده و یکی از مطالبات بانوان در روستاها است، تصریح کرد: بانوان قشر موثری در جامعه بوده و به نوعی اهمیت دهی به مسائل و دغدغه های آنان، سلامت نظام خانواده را به همراه دارد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار مرکزی با اشاره به لزوم راه اندازی پارک بانوان در مراکز شهرستان های استان مرکزی گفت: راه اندازی پارک اختصاصی بانوان در مرکز استان و دیگر شهرستان ها در دستور کار قرار دارد و فرمانداران نیز باید در این مسیر قدم برداشته و پیگیر ایجاد و راه اندازی آن در شهرستان خود باشند.

حسن بیگی تصریح کرد: پارک بانوان یکی از اماکن تامین رفاه و آسایش این قشر بوده که خوشبختانه توانستیم آن را در شهرستان ساوه افتتاح کنیم و احداث آن در دیگر شهرستان ها نیز باید پیگیری شود.

وی با اشاره به برگزاری کارگاه مدیریت مصرف آب ویژه بانوان در استان مرکزی گفت: با برگزاری این کارگاه و ارائه آموزش های کاربردی به بانوان استان می توان قدمی بزرگ در راستای فرهنگ سازی مصرف آب در استان برداشت.

وی افزود: مردم باید این موضوع را بدانند که ما در شرایط ویژه ای از نظر منابع آب قرار داریم و باید نهایت صرفه جویی را داشته باشیم.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی تصریح کرد: در این میان رسانه های جمعی نیز با نفوذ خود در جامعه می توانند بار فرهنگسازی را بر دوش گرفته و مساله مهم صرفه جویی در مصرف آب را در جامعه بسط و گسترش دهند.

کد خبر 2886418

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha