پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ بهمن ۱۳۸۴، ۹:۳۲

روحاني در شبستان امام خميني حرم حضرت معصومه (س):

عاشورا يك واقعه فرازماني و فرامكاني است / هيچ قدرتي نمي تواند ملت ايران را از دستيابي به انرژي هسته اي محروم كند

عاشورا يك واقعه فرازماني و فرامكاني است / هيچ قدرتي نمي تواند ملت ايران را  از دستيابي به انرژي هسته اي محروم كند

حجت الاسلام حسن روحاني گفت: دنيا نبايد درباره پرونده هسته اي ايران از ادبيات زور استفاده كند. هيچ قدرتي نمي تواند ملت رشيد، بيدار و هوشيار ايران را از دستيابي به انرژي هسته اي محروم كند.

به گزارش خبرنگار "مهر" در قم، حجت الاسلام حسن روحاني عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام عصر روز پنجشنبه طي سخناني در شبستان امام خميني (ره)  حرم حضرت معصومه (س) تصريح كرد : بي ترديد واقعه و حادثه عاشورا يك قطعه استثنايي در تاريخ بشريت است. عاشورا را نمي توان در يك زمان و در يك مكان محدود كرد عاشورا يك واقعه فرازماني و فرامكاني است.

وي ادامه داد : درست است اين حادثه در يك قطعه تاريخي به وقوع پيوسته است، اما از ما خواسته شده اين واقعه تاريخي را جاودانه كنيم. زنده نگه داشتن واقعه كربلا وظيفه همگان است و به همين دليل است كه زيارت قبر امام حسين (ع) جايگاه خاص و ويژه خود را دارد.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به روايات متعدد درباره ضرورت و تاكيد بر زيارت مزار امام حسين اظهار كرد : اين تاكيدها به اين دليل است كه واقعه كربلا در امتداد زمان ادامه داشته باشد و اين مسئله باعث شده كربلا به يك واقعه استثنايي تبديل شود.

حجت الاسلام  حسن روحاني با اشاره به اينكه حادثه و واقعه كربلا بايد به عنوان سرمشق در اختيار همه مسلمانان و آزادي خواهان دنيا باشد، گفت : هيچكس نمي تواند واقعه كربلا را عينا تكرار كند. چون هيچ فردي به جز امام حسين نمي تواند همه چيز خود را فداي اسلام كند و اين همه مصيبت و واقعه را تحمل نمايد.

وي با بيان اينكه تاكنون 1366 سال از واقعه گذشته است اظهار داشت : هدف اصلي حركت امام حسين نه شهادت و نه دستيابي به حكومت بلكه خارج كردن مردم از ذلت، گمراهي و آگاه كردن آنان بود.

روحاني با اشاره به فرارسيدن سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي گفت : دشمن فكر مي كند مي تواند در شرايط كنوني فرهنگ غرب را جايگزين فرهنگ اسلامي نمايد.

وي هدف قيام امام خميني در سال 42 را نيز از بين بردن بدعتها، آگاه كردن جامعه انسانها و خنثي كردن توطئه ها عليه اسلام دانست و بيان كرد : امام خميني حكومت ظالمانه پهلوي را نامشروع مي دانست و حاضر بود همه چيز خود را براي اعلام كردن اين مهم فدا كند.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اينكه امام خميني به تدريج توانست به تمام اهداف قيام خود دست يابد، افزود : امروز در دنيا آمريكا اعلام مي كند كه رهبري دنيا را برعهده دارد و بارها هم بر اين نكته تاكيد كرده اند.

وي ادامه داد : بوش در سخنراني اخير خود به صراحت اعلام كرد كه آمريكا برترين است و بايد رهبري جهان را بر عهده بگيرد و بايد با تمامي موانع كه يكي از آنها اسلام است تمام امكانات به كار گرفته شود.

حجت الاسلام روحاني علت مخالفت دنياي غرب با جمهوري اسلامي ايران را عدم بيعت با استكبار دانست و ادامه داد : آنها خطر تروريست و سلاح كشتار جمعي را از جمله تهديدكننده هاي جهان كنوني مي دانند و اعلام مي كنند كه جمهوري اسلامي ايران هم به دنبال تروريسم و هم به دنبال دستيابي به سلاح كشتار جمعي است چون ايران از گروههاي كه اعمال تروريستي انجام مي دهند حمايت مي كند.

وي گفت : غربي ها مي گويند جمهوري اسلامي ايران بدنبال دستيابي به سوخت هسته اي است و كشوري كه بتواند سوخت توليد كند فاصله بسيار كمي با توليد بمب اتمي دارد.

وي افزود : غربي ها مي گويند ما در نيت ايران ترديد داريم و از هدف نهايي ايران اطلاع نداريم.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام تاكيد كرد : هيچ قدرتي نمي تواند ملت رشيد، بيدار و هوشيار ايران را به دليل نيت در حق مسلم دستيابي به انرژي هسته اي محروم كند.

وي با اشاره به همكاري هاي صورت گرفته با آژانس بين المللي انرژي هسته اي گفت : سخن اين زورگويان نه منطقي است و نه با قوانين بين المللي مطابقت دارد.

حجت الاسلام روحاني با بيان اينكه منطق و دين ما اجازه استفاده از سلاحهاي هسته اي را نمي دهد، اظهار كرد : ما در چشم انداز 20 ساله نظام جمهوري اسلامي ايران دنبال توسعه و پيشرفت هستيم و دنبال دستيابي به سلاحهاي كشتار جمعي نيستيم.

وي با اشاره به اينكه با استفاده از ديپلماسي مسئله پرونده هسته اي قابل حل است تاكيد كرد : ما امروز ادبيات گفتگو، ديپلماسي و مذاكره را در پيش گرفته ايم و دنيا نبايد در برابر ايران از ادبيات زور استفاده كند. اگر آنها مي خواهند با زور منطق خودشان را پياده كنند آنوقت ادبيات ما هم تغيير خواهد كرد.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در پايان سخنان خود تصريح كرد : مسئولان نظام جمهوري اسلامي با اتخاذ تدابير مناسب و ملت ايران اسلامي با ايستادگي و مقاومت به حق مسلم خود مبني بر دستيابي به انرژي صلح آميز هسته اي دست خواهند يافت.

کد خبر 288801

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha