به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، «ولید المعلم» وزیر خارجه سوریه با ارسال نامه ای به دبیر کل سازمان ملل متحد و شورای امنیت، سیاست های مداخله جویانه انگلیس در سوریه را به شدت محکوم کرد.
وی در این نامه تاکید کرد: ملت ما در منطقه در کنار مردم آسیا، آفریقا، خاورمیانه و آمریکای لاتین همواره از سیاست های استعماری دولت های انگلیس و نقش ویرانگر آن در تقسیم و تجریه منطقه رنج می برند.
در این نامه تاکید شده است که انگلیس امروز در تلاش است تا تجربه پیشین خود را در عداوت و کینه توزی علیه کشورهای منطقه و تلاش های تجزیه طلبانه خود را در راستای منافعش تکرار کند.
وی همچنین با اشاره به اظهارات اخیر وزیر دارایی انگلیس درخصوص وجود احتمال مشارکت این کشور در حملات هوایی (نمایشی) علیه داعش در سوریه، تاکید کرد ادعای مقامات بریتانیا در مقابله با تروریسم در سوریه و تلاش برای تحقق امنیت در این کشور، ادعایی ننگین است که با وظایف کشورها طبق پیمان نامه های بین المللی منافات و تناقض دارد.
به گزارش مهر، «جرج آزبورن» وزیر دارایی انگلستان پیشتر از امکان مشارکت کشورش در حمله به مواضع داعش در سوریه خبر داده بود.
وی مدعی شد مشارکت در ائتلاف ضد داعش در سوریه یکی از راه های اصلی مبارزه با این گروه تروریستی و حل بحران مهاجرت به اروپا است.
نظر شما