به گزارش خبرگزاری مهر، در پی افتتاح ۱۴۰ مدرسه برکت در سراسر کشور از سوی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، وزیر آموزش و پرورش ضمن قدردانی از نهضت مدرسهسازی توسط این بنیاد، اظهار امیدواری کرد توسعهی مدارس در مناطق محروم به ارتقای کیفیت آموزش و پرورش بینجامد.
دکتر علی اصغر فانی با اشاره به اقدامات بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرايي فرمان حضرت امام(ره) در ساختوساز مدارس گفت: خوشبختانه هماهنگيهاي خوبي بين آموزش و پرورش و این بنياد براي توسعهی ساختوساز مدارس وجود دارد كه اميدواريم اين هماهنگيها بيش از گذشته تقويت شود.
وی با تقدير و تشكر از مسئولين و دستاندركاران ستاد اجرايي فرمان حضرت امام(ره) و بنياد بركت در ساختوساز مدارس یادآور شد: بخش قابلتوجهی از مدارسی که در سال تحصیلی جدید به مجموعهی وزارت آموزش و پرورش اضافه شده، توسط نیکوکاران و نهادهایی مانند بنیاد برکت ساخته و آماده شده است.
فانی افزود: اميدواريم اين سياستها تقويت شده و ادامه يابد تا شاهد تأسيس مدارس در همهی نقاط محروم كشور باشيم و در هیچ نقطه از کشور ما با کمبود مدرسه مواجه نباشیم.
وزير آموزش و پرورش تأكيد كرد: سياستهاي بنياد بركت در راستاي كيفيت آموزش و پرورش و ارتقاي سطح تحصيلي دانش آموزان بسيار مؤثر و مفيد بوده است و کمک شایانی به ارتقای کمیت و کیفیت تعلیم فرزندان این مرز و بوم خواهد انجامید و جای قدردانی بسیار دارد.
هفته گذشته در آستانهی سال تحصیلی جدید، ۱۴۰ مدرسه برکت در سراسر کشور از سوی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تحویل آموزش و پرورش شد و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
این مدارس با ظرفیت ۸۴۴ کلاس درس که بزرگترین طرح مدرسهسازی در سراسر کشور است، در مناطق محروم کشور ساخته شده و با در بر گرفتن ۲۱۰ نقطهی روستایی و محروم، با آغاز بهرهبرداری از آنها به عنوان هدیهی مقام معظم رهبری به دانشآموزان مناطق محروم کشور، به وزارت آموزش و پرورش تحویل شد.
۱۴۰ مدرسهی جدیدالتأسیس بنیاد برکت با هزینهای بالغ بر ۵۵۵ میلیارد ریال ساخته و تجهیز شده است. با بهرهبرداری از این مدارس، ۸۷۵۰ دانشآموز در ۸۴۴ کلاس درس در سال تحصیلی جدید تحت پوشش مدارس برکت قرار میگیرند.
بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) است و پیش از این ۴۲۰ مدرسه با ظرفیت ۱۹۰۰ کلاس درس را در مناطق محروم کشور ساخته و به وزارت آموزش و پرورش تحویل داده است که با افتتاح ۱۴۰ مدرسهی جدید، تعداد مدارس بهرهبرداری شدهی برکت در نقاط محروم کشور به ۵۶۰ مدرسه با ۲۷۴۴ کلاس درس با پوشش ۱۰۹۵ روستای محروم کشور میرسد.
ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، مصمم است در اجرای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر ساخت ۱۰۰۰ مدرسه در ۱۰۰۰ نقطهی محروم کشور، این مهم را توسط بنیاد برکت تا پایان سال ۱۳۹۶به انجام رساند
نظر شما