پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۱ شهریور ۱۳۹۴، ۱۴:۲۳

تذکر باشگاه به شبکه های اجتماعی؛

برای استفاده از نام و نشان باشگاه پرسپولیس مجوز رسمی بگیرید

برای استفاده از نام و نشان باشگاه پرسپولیس مجوز رسمی بگیرید

روابط عمومی باشگاه پرسپولیس اعلام کرد؛ شبکه‌های اجتماعی که از نام پرسپولیس استفاده می‌کنند، باید نسبت به اخذ مجوز اقدام نمایند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، روابط عمومی باشگاه پرسپولیس با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به رشد روزافزون فعالیت‌های مرتبط با پرسپولیس و بعضا با نام این باشگاه در فضایIT یا سامانه‌های پیامکی اپراتورهای تلفن همراه در قالب اطلاع رسانی، انتشار اخبار، نظرسنجی، شرکت در مسابقات، بازی‌های آنلاین، فروشگاه‌های اینترنتی و ...، به اطلاع هواداران عزیز می‌رساند، در حال حاضر این موارد با همکاری، هماهنگی و اطلاع باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس نبوده و بر این اساس مورد تائید نیستند.

چنانکه مشاهده شده است، بعضی اخباری که در قالب پیامک به اطلاع هواداران و مشترکان می‌رسد، کذب محض و در جهت تشویش اذهان آنها است.

در این ارتباط اقدامات گوناگونی در دست انجام است تا در آینده نزدیک، خدمات و محصولات فرهنگی، خبری و سرگرمی با همکاری اپراتورهای تلفن همراه و همچنین از طریق سایت رسمی باشگاه پرسپولیس به شکل رسمی و با اطلاع و تائید باشگاه پرسپولیس به متقاضیان و هواداران ارائه گردد.

ضمنا شبکه‌های اجتماعی و وب سایت‌هایی که قصد دارند با استفاده از نام و نشان «پرسپولیس» فعالیت کنند، باید نسبت به اخذ مجوز از باشگاه اقدام نمایند، در غیر این صورت با توجه به اقدام باشگاه برای ساماندهی فعالیت‌ها در این حوزه، اقدام مقتضی صورت خواهد گرفت.

کد خبر 2922099

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha